Επιστροφή «Ράδιο Αρβύλα»! Δείτε όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους στον ΣΚΑΪ 

Με Πολάκη, Μεγαλοοικονόμου και «Power Of Love» η επικαιρότητά τους!

Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε τα βράδια της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η γνωστή τετράδα από τη Θεσσαλονίκη Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης μας έδειξε το σκηνικό της εκπομπής που παραμένει το ίδιο, ενώ έκανε είσοδο με αγαπημένο τραγούδι το «Always look on the bright side of life». 

«Ζήτω ο Παύλος Πολάκης! Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ζήτω η Μεγαλοοικονόμου! Ζήτω το Power of Love! Ζήτω ο Πάνος Καμμένος! Ζήτω ο Αλέξης! Ζήτω ο Κούλης! Ζήτω η γκαζόζα! Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα!» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

#20yearschallenge: Ο "Αλέκος" και η "Φλώρα" από τα "Εγκλήματα" ξανά μαζί!

«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο Ράδιο Αρβύλα. Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ!» είπε με νόημα ο παρουσιαστής και ηγέτης των «Αρβύλα», συνεχίζοντας με την ομάδα του το καθιερωμένο κρύο ανέκδοτο του Στάθη, αλλά και μια αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε από το νούμερο 39!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top