Στεφανίδου: Η αποκάλυψη για τη σπάνια μορφή καρκίνου του Θέμου Αναστασιάδη

''Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά''

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα το μεσημέρι η Τατιάνα Στεφανίδου, εξαιτίας του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη.

Θέμος Αναστασιάδης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Η παρουσιάστρια, η οποία από χθες το βράδυ, είπε το δικό της «αντίο» στον δημοσιογράφο, εκδότη και παρουσιαστή μέσα από το Instagram, σήμερα μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου» αναφέρθηκε στην σπάνια μορφή καρκίνου που εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου σε κλινική της Ζυρίχης, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο. 

«Οι περισσότεροι εδώ και πολύ καιρό γνωρίζαμε τι ακριβώς συμβαίνει, γνωρίζαμε ότι εδώ κι ενάμιση χρόνο ο Θέμος έδινε μία πάρα πολύ δύσκολη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πάλεψε αντρίκια, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχε μία μορφή καρκίνου πάρα πολύ δύσκολη, επώδυνη και σπάνια. Είχε μία μορφή που απ’ ότι γνωρίζω απαντάται περισσότερα στα παιδιά και πολύ σπάνια σε ενήλικα. Μάλιστα σκεφτόμουν ότι, επειδή ο Θέμος έμενε ένα παιδί, ένας έφηβος, μάλλον γι’ αυτό έπαθε μία παιδική-εφηβική ασθένεια. Προσπαθούσα με αυτές τις σκέψεις να ξορκίσω το κακό. Ζούσε εδώ και πολύ καιρό η οικογένειά του στην Ζυρίχη, εκεί «έφυγε» κι ο ίδιος. Νοσηλευόταν σε μία κλινική τον τελευταίο καιρό, ώστε να του απαλύνουν τον πόνον όταν οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά…», είπε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Θέμου Αναστασιάδη

Στη συνέχεια, η Γεωργία Γαραζιώτη περιέγραψε πώς ήταν για τον Θέμο Αναστασιάδη αυτός ο ενάμισης χρόνος και πότε διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Τον Σεπτέμβριο του 2017 διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Αυτό είναι ένας σπάνιας μορφής όγκος. Κακοήθης όγκος των οστών. Επηρεάζει πάρα πολλά όργανα του σώματος… Συμβαίνει κυρίως στα παιδιά, αλλά πλέον και σε άτομα άνω των 60 ετών…».

«Λύγισαν» στο Πρωινό του ΑΝΤ1: Πώς αποχαιρέτησε η TV τον Θέμο Αναστασιάδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top