"Χαμός" στο "Πρωινό" για την προκλητική Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Έντονος διάλογος στο πλατό

Περνάει τις ημέρες της στο Βερολίνο και δε θα μπορούσε να μην... κάνει μια σταση από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Ωστόσο, η πόζα με την οποία επέλεξε η Ιωάννα Τούνη να φωτογραφηθεί, αλλά και το outfit της θεωρήθηκε από πολλούς ως διόλου ταιριαστό. Και... το κράξιμο δεν άργησε να έρθει.

Συγκεκριμένα, η παρολίγον νικήτρια του πρώτου κύκλου του My Style Rocks, που έκτοτε έχει μπει για τα καλά στα της εγχώριας showbiz, φορώντας ένα πράσινο μπουφάν και μπότες και έχοντας ανοιχτά τα γυμνά πόδια της έβγαλε φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της, οι οποίοι κι έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ασέβεια στο ιερό σημείο.

 «Μια φορά το χρόνο πήγαινε κάπου που δεν έχεις ξαναπάει. #travel #europe #lovemylife», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once a year, go somewhere you’ve never been before. // # #travel #europe #lovemylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Ανάμεσα στα σχόλια, πολλοί ήταν εκείνοι που την κατηγόρησαν πως δεν γνωρίζει ιστορία, ενώ -όπως πάντα- υπήρξαν κι εκείνοι που στήριξαν την Ιωάννα λέγοντας πως δεν τους ενόχλησε η φωτογραφία…

Η εν λόγω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγινε θέμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στην παρέα του «Πρωινού».

«Δεν μου κάνει καμία εντύπωση! Έτσι ντύνεται παντού. Ο κόσμος φωνάζει «Τουνάρα!», άρα δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να βάλει η Ιωάννα Τούνη όταν πάει να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία! Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πέφτει να την «σφάξει» από τη στιγμή που την αποθεώνουμε. Αυτή την προσωπικότητα κουβαλάει, αυτό βλέπεις αυτό παίρνεις, έτσι καλέστηκε στις εκπομπές και εδώ κλήθηκε να έρθει -διαφωνούσα κάθετα με την επιλογή! Γιατί η Ιωάννα Τούνη πρέπει να πηγαίνει στις εκπομπές να μιλάει; Εμείς νομιμοποιούμε οτιδήποτε βγαίνει στην τηλεόραση», δήλωσε  ο Άρης Καβατζίκης.

Όταν πήρε το λόγο η Φαίη Σκορδά, είπε: «Θα μπορούσε να πει κατεβάζω τη φωτογραφία, ζητώ συγγνώμη και να τελειώσει εκεί η ιστορία. Το ότι το συνεχίζει και το εξισώνει με τις φωτογραφίες των τουριστών στον Λευκό Πύργο, το μπερδεύει πάρα πολύ. Δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο τη σχολιάζουν αρνητικά. Με στεναχωρεί αυτό. Μπορείς να είσαι τόσο αφοριστικά απόλυτος επειδή αυτό το κορίτσι ήταν στο My Style Rocks, ήταν αναμενόμενο να δω και αυτό; Ποιος είναι ο κριτής που θα αποφασίζει εκ των προτέρων ποιο από αυτά τα κορίτσια που ξεκινάει έχει την παιδεία ή όχι για να έχουμε μια αναμενόμενη συμπεριφορά; Να την υποτιμήσω ειρωνικά και να μην την καλέσω στην εκπομπή;».

Μάλιστα, ο διάλογός τους έγινε ιδιάιτερα έντονος εν συνεχεία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top