Τραγουδιστής έκανε τραγούδι τη γνωριμία του με τη σύντροφό του!

Οι αποκαλύψεις που έκανε η Τζένη Θεωνά

Ο γάμος της, η κουμπάρα της, το μωρό που έρχεται και για το οποίο έχει γραφτεί ήδη και τραγούδι μίλησε το πρωί της Τρίτης η Τζένη Θεωνά.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια με τον Δήμο Αναστασιάδη κι αν σε αυτά είναι και ο γάμος.

Θα γίνει μανούλα σε λίγο καιρό: Δείτε τη Τζένη Θεωνά με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Οι άνθρωποι που συνεργαζόμασταν το ήξεραν. Φοβερή η διακριτικότητα και η λεπτότητά τους, δεν το είπε κανείς. Πριν τους τρεις μήνες ήμουν πολύ αγχωμένη. Τώρα είχα πολύ χαρά να το μοιραστώ με τον κόσμο. Θες να φτάσει η εγκυμοσύνη σε ένα σημείο πιο ασφαλές», είπε με την παρουσιάστρια να είναι εντυπωσιασμένη από την καλεσμένη της.

«Εν τω μεταξύ, δεν πήρε κανείς χαμπάρι», είπε.

Η Θεωνά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Στη συνέχεια, μίλησε για το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ του αγαπημένου της, που λέγεται «Ο Τρελός» και στο οποίο πρωταγωνιστεί τόσο η ίδια, όσο και η Μαρία Καβογιάννη. «Ήταν φίλη και των δύο πριν γνωριστούμε. Όταν γνωριστήκαμε ρωτούσα εγώ τι της έχει πει, ρωτούσε ο Δήμος… Έχει μαρτυρήσει η Μαρία με την σχέση μας. Για αυτό έχουμε πει ότι αν ποτέ παντρευτούμε θα μας παντρέψει», είπε.

«Όσον αφορά την βάφτιση υπάρχουν και άλλες φίλες και δε θέλω να θίξω αυτό το θέμα. Για το γάμο  λέμε κάποια στιγμή , δε ξέρω βέβαια γιατί με την καθημερινότητα και η ζωή και η κούραση δε ξέρω αν θα μείνουμε συνεπής . Δε μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Αν γίνει πρόταση γάμου το θέλω υπερπαραγωγή τίποτα λιγότερο», είπε καλεσμένη στο Πρωινό ANT1.

«Είναι ένα τραγούδι που έχει να κάνει με την ιστορία και τη γνωριμία μας… Λέει “Για σένα πλάστηκα ο τρελός”. Θέλαμε να το δείξουμε και στο παιδάκι μας όταν έρθει στον κόσμο. Είναι μία ιστορία και ένα κλιπ που θα το βλέπουμε και μετά από 20 χρόνια με συγκίνηση και νομίζω αυτό βγήκε… Αυτός είναι ο ρόλος που συμμετείχε ως καλή νεράιδα η Μαρία γιατί αυτό το ρόλο είχε στη ζωή μας», είπε συνέχεια όμως έγινε ιδιαίτερα τρυφερή αποκάλυψη για το εν λόγω τραγούδι. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top