Έλενα Χριστοπούλου: Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τον νέο της σύντροφο

Όλα όσα είπαν οι δύο γυναίκες

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της με τον νέο της αγαπημένο σε εβδομαδιαίο περιοδικό, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Έλενα Χριστοπούλου: Τα τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της, Τόλη Κότση

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου η οποία δεν αναφέρθηκε μόνοστην ομορφιά μίας γυναίκας, αλλά μίλησε και για την προσωπική ζωή.

«Χρειάζεται να ξυπνάς το πρωί εγώ είμαι αυτή που είμαι. Να λες είμαι όμορφη είμαι ωραία θα πάω μπροστά και μοσχομυριστή στην ψυχή και εξωτερικά. Εγώ έχω αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια και το κάνω γιατί το είχα ανάγκη», είπε η μέντορας του GNTM το μεσημέρι της Τετάρτης στην παρουσιάστρια του Alpha.

Και συνέχισε: «Είχα αφήσει πολλά πράγματα πίσω μου. Πέρασα φάση μεγαλύτερη και από την ίδια τη ζωή… Ορισμένες φορές τρώμε ένα χάπι. Έφαγα ένα χάπι κι εγώ… Έκανα μία επιλογή, τελείωσε το χάπι αυτό και συνεχίζω τη ζωή τώρα κανονικά. Με χαρά και ευγνωμοσύνη», προσθέτοντας: «Πέρασα αφασία πολύ μεγάλη, μεγαλύτερη και από την ίδια τη ζωή. Μερικές φορές όπως είμαστε οι άνθρωποι τρώμε ένα χάπι, έφαγα ένα χάπι κι εγώ -όχι πραγματικό. Έκανα μια επιλογή, τελείωσε το χάπι αυτό και συνεχίζω τώρα τη ζωή μου κανονικά. Δεν μπορώ να λέω ψέμματα. Στις προσωπικές μου σχέσεις έχω παταγώδη αποτυχία. Αυτό που ψάχνω σε μία σχέση το έχω βρει τώρα, γι’ αυτό είμαι καλά».

Αναφερόμενη στο αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ, με τα τρυφερά τετ α τετ της με τονΤόλη Κότση, είπε: «Στις προσωπικές μου σχέσεις έχω παταγώδη αποτυχία. Έχω βρει τώρα αυτό που ψάχνω σε μία σχέση. Για αυτό είμαι καλά!».

Αλλά η Ελένη Μενεγάκη έκανε κι εκείνη αποκαλύψεις:

Ε.Μ.: Το μάτι μου σήμερα… κάπου σε χάζεψα σε φωτογραφίες.
Ε.Χ.΅Κι εγώ δεν με χάζεψα νομίζεις; 
Ε.Μ.΅Κατά τύχη τον γνωρίζω…
Ε.Χ.΅Το γνωρίζω κι εγώ…
Ε.Μ.΅Άντε, σας περιμένω και στο μαγικό μας μέρος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top