GNTM: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την αποχώρηση της Χριστιάννας

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» Ξανθούλας-Ερμίδου

Το πολεμικό κλίμα στο GNTM καλά κρατεί και μετά την αποχώρηση της Χριστιάννας Σκούρα.

Μία από τις πρωταγωνίστριες του χθεσινού επεισοδίου, η Ειρήνη Ερμίδου, είπε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» ότι στεναχωρήθηκε με τη συγκεκριμένη αποχώρηση, αφού δεν ήθελε να φύγει η Χριστιάννα. Ωστόσο το εκκολαπτόμενο μοντέλο αισθάνεται ανακουφισμένη που βγήκε η αλήθεια για την κόντρα της με την Ξανθούλα. «Η Ξανθή ανέφερε το θέμα με το δικό της τρόπο. Πετούσε τα καρφιά της και δεν άφηνε τον άλλον να υποστηρίξει την πλευρά του. Την έπιασα να της μιλήσω off camera και ήταν απαξιωτική. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάποιο λάθος. Ίσως το μόνο ήταν ότι την έβρισα. Στο σπίτι την κυριεύει το θράσος, είναι πάρα πολύ απότομη… ανασφάλεια, κόμπλεξ… της τα είπα αλλά δεν τα δέχτηκε», είπε για το plus size μοντέλο.

Ωστόσο, διαφορετική ήταν η απάντηση της Ξανθής: «Εγώ είπα στην Ειρήνη ότι είμαστε καλά, εκείνη το συνέχιζε από μόνη της. Συγνώμη δεν άκουσα ποτέ, μόνο δικαιολογίες και βαρέθηκα να ασχοληθώ» είπε για τη αναμεταξύ τους ρήξη και συνέχισε: «Θεωρώ ότι έπρεπε να μάθουν οι κριτές την κατάσταση στο σπίτι για να έχουν μια καλύτερα εικόνα για το πώς περνάμε και γιατί μπορεί να μην αποδίδουμε στα διάφορα concept».

Για την κακή σχέση των δύο κοριτσιών μίλησαν η Μικαέλα Φωτιάδου αλλά και η Εύη Ιωαννίδου, στηρίζοντας κυρίως την Ειρήνη Ερμίδου. Η Εύη, ωστόσο, συνέχισε τη συνήθη τακτική της να κατηγορεί την Άννα Αμανατίδου για διπροσωπία, ενώ είπε πως δεν της άρεσε το σχόλιο που έκανε η Μικαέλα μπροστά στους κριτές.

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top