H Βίκυ Καγιά στο star.gr: «Έχω ξεχωρίσει ένα κορίτσι από το GNTM»!

Στο ενεργητικό της έχουν καταγραφεί χιλιόμετρα πασαρέλας

Μετράει 26 χρόνια καριέρας στον χώρο της μόδας, είναι λαμπερή, όμορφη και το όνομά της είναι συνώνυμο της κομψότητας! Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε στο star.gr για όλα!

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφίσεις για περιοδικά. Το 1994, σε ηλικία 16 ετών, συμμετείχε και στη πρώτη της διαφήμιση, για γνωστή εταιρεία σοκολάτας. Σε ηλικία 19 ετών, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Στα 26 χρόνια καριέρας της έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα αμέτρητων τίτλων περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά "Vogue", "Elle", "Maddame Figgaro", "Esquire", "Marie Claire", "InStyle", το ιταλικό "Cosmopolitan" και άλλα.

Στο ενεργητικό της έχουν καταγραφεί χιλιόμετρα πασαρέλας, περπατώντας για τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς όπως Jean Paul Gaultier, Karl Lagerfeld, και Ralph Lauren μεταξύ άλλων.

GNTM: Απόψε ξεκινάει το Bootcamp

Φέτος είναι η χρονιά της! Μιας και σημειώνει τεράστια επιτυχία με το Shopping Star και τώρα με το Greece’s Next Top Model, η ίδια λέει:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο η χρονιά η δικιά μου, είναι και του STAR, όλης της ομάδας, όλων των συνεργατών, μετά από πολύ σκληρή δουλειά πολλών χρόνων αποφέρει καρπούς. Δεν μπορώ να πάρω τα εύσημα μόνη μου, δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν είναι και σωστό. Πίσω από μια ισχυρή προσωπικότητα, κρύβεται και μια πολύ συγκεντρωμένη και οργανωμένη ομάδα». 

Όσο για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιο κορίτσι από το Greece’s Next Top Model: «Ναι, ναι από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να σας πω ποια είναι!» 

Τι είναι αυτό που την απωθεί στα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της μόδας: 

«Πάρα πολύ συχνά νιώθω τα κορίτσια, και όχι μόνο εκείνα που είναι στο Next Top Model, γιατί ούσα 25 χρόνια στον χώρο της μόδας, έχουν έρθει και πάρα πολλά κορίτσια και στο Fashion WorkShop, παρόλο που δεν έχουμε μοντέλα, να τις βοηθήσω, να τις κατευθύνω, κάνουμε casting με νέα κορίτσια για την επίδειξη των αποφοίτων, είναι κάτι πολύ συχνό! Όμως αυτό που δεν αντέχω, εγώ προσωπικά, είναι η λιγοψυχία, να λες δεν μπορώ, δεν θέλω… Ο αρνητισμός γενικότερα στο να δοκιμάσεις κάτι και να το προσαρμόσεις επάνω σου… δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα, αλλά η καλή διάθεση, να πεις θα το δοκιμάσω, θα το προσπαθήσω είναι το ήμισυ του παντός! Και αυτό με ενοχλεί». 

Το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει το Next Top Model 

«Εκτός από τα εξωτερικά προσόντα, πειθαρχεία, προσωπικότητα, υπομονή, φυσική ευγένεια και φυσική κομψότητα».

Η Ιωάννα Μπέλλα και ο τίτλος της Σταρ Ελλάς 

«Δεν θεωρώ ότι την αδικήσαμε. Είναι εκεί που πρέπει να είναι! Η Σταρ Ελλάς είναι μια ωραία γυναίκα! Στο Next Top Model και γενικά στο modeling πρέπει να είσαι ωραίο μοντέλο. Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της βασίλισσας ομορφιάς και του μοντέλου. Η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε Σταρ Ελλάς και αυτό είναι που πρέπει να κάνει γιατί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που όμως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της και δεν μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό και να κάνουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και να της δώσουμε ένα χαμελεοντικό πρότυπο μοντέλου, δηλαδή να αλλάζει και να κάνει διαφορετικά πράγματα. Όμως μια βασίλισσα ομορφιάς πρέπει να έχει απλά το look που έχει! Οπότε γι’ αυτό είναι τέλεια και μπράβο της! Γιατί ήταν αυτό που ήθελε και αυτό που της ταιριάζει!»

Η διατροφή που ακολουθεί και το μυστικό ομορφιάς της

«Η αισιοδοξία και η Μαίρη Φακίνου η μακιγιέζ μου!» είπε γελώντας η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε: «Η διατροφή μου και κάποια γυμναστική υποτυπώδης, γιατί που να προλάβω με δυο παιδιά και όλες αυτές τις υποχρεώσεις… κάνω γιόγκα μερικές φορές… αλλά κολυμπάω πολύ το καλοκαίρι! Όσο για τη διατροφή μου… πάντα ήταν ισορροπημένη, δεν έτρωγα ποτέ παραπάνω από ότι πρέπει. Οπότε από όλα και λίγο!» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling cool!💁🏼‍♀️ 🔛 Link in Bio #businessme #hmfallfashion #hmlovesParis #hmhellas #ad

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

Η απάντησή της για τα skinny μοντέλα

«Δεν τα προτιμάω εγώ, τα προτιμά η βιομηχανία της μόδας! Όταν τα δείγματα των σχεδιαστών και των εταιριών ρούχων είναι 38 γαλλικό, που δεν μπορούν να σου φτιάξουν εσένα άλλο δείγμα επειδή εσύ είσαι λίγο πιο εύσωμη… δεν γίνεται να δουλέψεις σε αυτόν τον χώρο. Βέβαια η ψαλίδα της αγοράς έχει ανοίξει, υπάρχει και το Instagram… τα plus size models, τα petit μοντέλα… Αλλά και πάλι για να γίνεις plus size ή petit μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει απλά να είσαι λίγο εύσωμος ή κοντούλης. Πρέπει να έχεις κάτι το διαφορετικό, κάτι που τραβάει τον καταναλωτή να πάρει το προϊόν επειδή είσαι εσύ το μοντέλο!»

Μόλις η συζήτηση πέρασε στα παιδιά της, έλαμψε το πρόσωπό της και μας απάντησε: «Η ζωή στο σπίτι με δυο παιδιά είναι μια γλυκιά τρέλα, τρέλα όμως!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris with Bianca! #motheranddaughter #justthe2ofus #unconditionallove 💕👶🏼🤩⭐️🌟

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mornings with baby K !💙👶🏼☀️ #mybabyboy #karoloselias #mylittlebuddha

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

Πώς θα της φαινόταν αν η κόρη της, Bianca, επέλεγε να ακολουθήσει τα δικά της βήματα στο modeling;

«Μακάρι να θέλει! Ο μπαμπάς της δεν θέλει όμως! Ότι θέλει το παιδί μου, ότι της λέει η καρδιά της, δεν έχω τέτοια ταμπού και στερεότυπα». 
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο star.gr – Μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της

 

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top