Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο star.gr – Μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της

Η κριτής του GNTM μίλησε για όλα

Καμπάνιες, editorials, εξώφυλλα και συνεργασίες με πασίγνωστους οίκους, όπως οι Dolce & Cabanna και ο Roberto Cavalli είναι κάποιες από τις επιτυχίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν γίνει κριτής στο Greece’s Next Top Model!

Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι και Βερολίνο αποτέλεσαν σταθμούς για να εξελίξει την καριέρα της, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Εμείς τη συναντήσαμε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του Greece’s Next Top Model, το οποίο προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο STAR.

Ποιο κορίτσι έχει ξεχωρίσει από τις διαγωνιζόμενες 

«Έχω ξεχωρίσει σίγουρα ένα κορίτσι πάρα πολύ, από την πρώτη στιγμή που την είδα, από την οντισιόν. Εύχομαι να πάει καλά και στο σόου γιατί εξαρτάται από αυτή πλέον, εφόσον είναι μέσα στο παιχνίδι και θα κάνω ότι μπορώ για να την βοηθήσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα στα κορίτσια, που θα βρουν μπροστά τους. Ίσως να φαίνεται ότι είμαι λίγο αυστηρή, αλλά επειδή το έχω ζήσει, προσπαθώ να τις προφυλάξω από τις πραγματικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον».

Η πιο δύσκολη στιγμή στο εξωτερικό

«Από άποψη δουλειάς καμία. Είμαι αρκετά αυστηρή, όπως με βλέπετε, και με τον εαυτό μου κυρίως, οπότε στη δουλειά μου είμαι στρατιώτης. Ήμουν πάντα στην ώρα μου, δεν έχω χάσει ποτέ casting, δεν έχω αργήσει ποτέ στη δουλειά, δεν έχω φέρει ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση, από όσο ξέρω… Η δυσκολία είναι η μοναξιά! Έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια τελείως μόνη μου, ιδίως όταν έμενα στην Ευρώπη, χωρίς φίλους, χωρίς παρέες, χωρίς την οικογένειά μου… Αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν επιλογή μου. Αλλά πάντα κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις! Οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι και αρνητικό τελικά… Με έφτασε εδώ που είμαι σήμερα!» 

Η ζωή στην Αμερική και η επιστροφή στην Ελλάδα

«Άμα με κρατήσετε θα είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά υπάρχει ένα συμβόλαιο στην Αμερική που με περιμένει με το New York Models. Είχα υπογράψει πριν από το Next Top Model… Ανανέωσα για τρία χρόνια την παρουσία μου εκεί και θα είμαι πολύ χαρούμενη, άμα μπορέσω να τα συνδυάσω! Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη για να πω ότι επέστρεψα… είμαι στη φάση που θα ήθελα όμως!»

Πώς είναι ένα 24ώρο της 

«Αυτή την περίοδο προσπαθώ να επανενταχθώ, ουσιαστικά, στην Ελλάδα και στους ρυθμούς, ακόμα και στο ωράριο, είμαι λίγο μπερδεμένη. Κανονικά, στη ζωή που ζω τα τελευταία 10 χρόνια στο εξωτερικό, ξυπνάω στις 6 το πρωί, στις 9 πηγαίνω για δουλειά, τελειώνω στις 5, θα φάω, θα πάω στο γυμναστήριο, θα δω τους φίλους, θα κοιμηθώ και πάλι το ίδιο…»

«Εδώ στην Ελλάδα που είμαι τον τελευταίο καιρό, αποφάσισα να απολαύσω λίγο τη ζωή μου, οπότε αργώ να κοιμηθώ, αργώ να ξυπνήσω καμιά φορά, αν μου το επιτρέπει η δουλειά, θα βγω…»

Το μυστικό ομορφιά της

«Νομίζω ότι πάνω από όλα έχει να κάνει με το πώς νιώθουμε μέσα μας… Θέλω να πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος και αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό μου και στα μάτια μου».

Οι συμβουλές που μας δίνει και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

«Να πίνετε πολύ νερό, να προσέχετε τη διατροφή σας, να κάνετε γυμναστική, όσο μπορείτε, έστω και μισή ώρα περπάτημα. Εγώ τώρα δεν γυμνάζομαι, όμως σιγά-σιγά θα ξεκινήσω και θα επανέλθω κι εγώ στο πρόγραμμά μου. Κανονικά γυμνάζομαι και τις 7 μέρες της εβδομάδας, καμιά φορά και δύο φορές την ημέρα. Κάνω συνδυαστική γυμναστική, κυκλική, έτσι ώστε να μην πάρει το σώμα μου μια μορφή. Οπότε κάνω λίγο βάρη, λίγο πυγμαχία, λίγο μπαλέτο. Τα κάνω όλα μαζί, έτσι ώστε να μένει θηλυκό το σώμα μου και να μεταλλάσσετε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό tip νομίζω!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy pride 🌈 #lgbt #pride

A post shared by Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taking shameless selfies while @erynlynn_styling peeping me from behind 😂 #bts #makeup #hair @_bare_bones_ #friday

A post shared by Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) on

Η απόρριψη της Ιωάννας Μπέλλα και η νίκη της στα Καλλιστεία

«Καταρχάς συγχαρητήρια στο κορίτσι που κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και που εκτέθηκε δημοσίως δυο φορές και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εγώ, προσωπικά, την είχα περάσει, αλλά στο σύνολο θεωρώ ότι δεν έκανε για το δικό μας πρότζεκτ κι ότι θα αποχωρούσε από το bootcamp… Ίσως έγινε και για καλό και για την δική της πορεία».

Όσο για το αν η ίδια θα πήγαινε στο Next Top Model, είπε: «Στο παλιό Next Top Model δεν θα πήγαινα, σε αυτό ναι θα πήγαινα και γι’ αυτό και είμαι εδώ κιόλας!»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλα όσα δεν ξέρουμε για την κούκλα κριτή του GNTM!

Η απάντησή της σε όσους τη λένε «ξινή» και αυστηρή 

«Γενικά είμαι άνθρωπος με χιούμορ… βιτριολικό! Μου αρέσει γενικά να κάνω αστεία αλλά μου αρέσει να είναι «κοφτερά». Ο άνθρωπος που θα καταλάβει το χιούμορ μου και αυτό που λέω σίγουρα θα κερδίσει κάτι. Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου, ούτε θα σου πω πράγματα, αν δεν πιστεύω ότι όντως το αξίζεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κοίταξε, εφόσον εκθέτεις τον εαυτό σου και κρίνεις κιόλας, ξέρεις ότι θα κριθείς. Εγώ δέχομαι και σέβομαι κάθε κριτική, τη δέχομαι με πολλή αγάπη, καταλαβαίνω ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αντίληψη και αυτό που λέω εγώ είναι με βάση το μοντέλο και όχι τη γυναίκα. Αυτό πρέπει να καταλάβουν, δεν λέμε σε καμία ότι δεν είναι ωραία γυναίκα, μιλάμε ανάλογα με το δικό μας κόνσεπτ και αυτό που ζητάμε εμείς από ένα μοντέλο. Όταν λοιπόν μου ζητάς να πω την αληθινή μου άποψη σαν επαγγελματίας, δεν μπορώ να πω ψέματα, θα είμαι αυστηρή, ίσως να γίνω ξινή, όταν δω κάτι, το οποίο είναι τελείως παράταιρο… Νομίζω ότι είμαι απλά αυθόρμητη και απαντάω, όπως απαντάμε όλοι στον καναπέ μας!» 

 

 

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top