H Ελένη Καρποντίνη αποκαλύπτει γιατί δεν είναι στην εκπομπή της Σταμάτη

Δεν είναι στην εκπομπή «Ooh la la» του ΣΚΑΙ

Ήταν ένα από τα ονόματα που είχνα ανακοινωθεί ότι θα είναι κομμάτι της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Ooh la la» και θα περάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη.

Ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και η Ελένη Καρποντίνη δεν ανήκει στην ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

«Την πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΪ και της είπαν ότι περιορίστηκε το budget, οπότε αναγκαστικά δεν θα μπορείς να είσαι μαζί μας… Εγώ μίλησα με επικεφαλή της εκπομπής, ο οποίος μου είπε ότι άλλαξε τελικά το concept της εκπομπής, δεν ήταν το budget. Θεώρησαν ότι δεν υπάρχει λόγος για το τέταρτο πρόσωπο… Μάλλον την έχουν βάλει στο στόχαστρο όμως για μια νέα εκπομπή που ετοιμάζεται στον ΣΚΑΪ…», είχε δηλώσει η Σάσα σχετικά.

Όμως, μέσα από την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Καρποντίνη μέδωσε την δική της απάντηση για πρώτη φορά: «Έκανα δοκιμαστικό, πέρασα για… λίγο, πήγα στην πρώτη σύσκεψη, τους γνώρισα και τη Δευτέρα που ήταν να πάω να υπογράψω και να συζητήσω τα οικονομικά, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κόβεται το budget και δεν γίνεται να είμαι. Η Σάσα στεναχωρήθηκε πολύ, με πήρε τηλέφωνο και όντως ήθελε πολύ να είμαι… Μπορεί να βρεθούμε στο μέλλον τηλεοπτικά»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top