MasterChef Junior: Αυτοί είναι οι 22 μικροί μάγειρες

Μην το χάσετε - Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

Τι συμβαίνει όταν μικραίνουν οι ποδιές;  Μα φυσικά, μεγαλώνει η χαρά της μαγειρικής!

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, επιστρέφει στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef JUNIOR!

Οι 22 καλύτεροι μικροί μάγειρες ξεκινούν το μαγικό ταξίδι για την κατάκτηση της κορυφής!

Ποιοι είναι οι 22 υποψήφιοι MasterChef Junior;

Τα 11 κορίτσια

Τόνια 


Η 10χρονη Τόνια έρχεται από την Κύπρο και κατάγεται από τη Λάρνακα. Η γλυκιά Κύπρια με τα χαρακτηριστικά διπλά κοτσιδάκια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως ντροπαλή αλλά δεν κρύβει ότι της αρέσουν πολύ τα παιχνίδια! 

Αριάδνη 

Η 11χρονη Αριάδνη ζει στην Αθήνα. Δηλώνει η «θεατρίνα» της παρέας, αστεία και αυθόρμητη! 

Θάλεια 


Η 12χρονη Θάλεια ζει στην Αθήνα. Δεν κρύβει ότι είναι ανταγωνιστική φύση, αγχώδης και περίεργη για …όλα! 


Μιχαέλα 


Η 10χρονη Μιχαέλα ζει στην Αργυρούπολη. Όσοι την αγαπούν, τη χαρακτηρίζουν «πολυλογού». Εκείνη δηλώνει πως είναι απλά ευαίσθητη και της αρέσει να της φέρονται όπως σε μια «μικρή κυρία»!

Μελπομένη 


Η 12χρονη Μελπομένη ζει στο Αιγάλεω αλλά η μαμά της κατάγεται από τον μακρινό Παναμά! Οι φίλοι της λένε για εκείνη πως είναι αστεία, χαριτωμένη και έτοιμη πάντα για παιχνίδι! 

Κλεοπάτρα 


H 8χρονη Κλεοπάτρα, που ζει στη Δάφνη, είναι η πιο μικρή στην παρέα των κοριτσιών, το «γλυκό ζαχαρώτο» το «μικρό στολίδι» τους! 

Πόπη 


Η 12χρονη Πόπη έρχεται από την Απείρανθο της ωραίας Νάξου, το νησί της Αριάδνης! Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «cool τυπάκι» και δεν χάνει ποτέ το χαμόγελο της!

Ειρήνη 


Η 10χρονη Ειρήνη, ζει στην Αθήνα. Η «ήρεμη δύναμη» του παιχνιδιού αγαπάει τον αθλητισμό και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις πάντα με σοβαρότητα!

Κική 
Η 13χρονη Κική έρχεται από τη Σκύδρα Πέλλας και είναι η μεγαλύτερη στην παρέα των κοριτσιών. Κάποιες φορές αγχώνεται αλλά προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα από την αστεία πλευρά τους! 

Αντζελίνα 


Η 11χρονη Αντζελίνα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Δηλώνει αγοροκόριτσο, αγαπάει τον αθλητισμό, είναι πάντα χαμογελαστή και αυτή που εμψυχώνει τα άλλα παιδιά!

Κάτια 


Η 9χρονη Κάτια ζει στην Αργυρούπολη. Η χαριτωμένη μικρούλα αγαπάει – τι άλλο;- το παιχνίδι και στο MasterChef Junior έχει ήδη κάνει μια πολύ καλή φίλη, την 8χρονη Κλεοπάτρα!

Τα 11 αγόρια

Άγγελος 


Ο 13χρονος  Άγγελος έρχεται από το Ξυλόκαστρο. Ο ευαίσθητος και ντροπαλός Άγγελος, έγινε αγαπημένος όλων των παιδιών του MasterCher Junior!

Μάριος Υ. 


Ο 11χρονος Μάριος ζει στην Αγία Παρασκευή. Δηλώνει «μεγάλος αδελφός» και προστατεύει πάντα τον αδελφό του Γιάννη! 

Μιλτιάδης 


Ο 13χρονος Μιλτιάδης ζει στο Χαϊδάρι. Αφοσιώνεται με σοβαρότητα με ό,τι ασχολείται και δεν του αρέσει να …ξεφεύγει! 

Κωνσταντίνος Χ. 


Ο 12χρονος Κωνσταντίνος ζει στην Αγία Βαρβάρα. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του «πονηρούλη», αγαπάει το παιχνίδι και εκφράζεται με έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο.

Μανώλης 


Ο 13χρονος Μανώλης έρχεται από τη Ρόδο, το «σμαραγδένιο νησί», όπως το αποκαλούν. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ευγενικό αλλά αποφασιστικό και σπάνια αποχωρίζεται τα μπλε ακουστικά του! 

Γιάννης 


Ο 9χρονος Γιάννης ζει στην Καλλιθέα. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του πειραχτήρι, αεικίνητο, ετοιμόλογο, αστείο αλλά και άτακτο! Ο «κολλητός» του στο παιχνίδι είναι ο Μάριος Υ.

Κωνσταντίνος Τ. 


Ο 8χρονος Κωνσταντίνος έρχεται από τις Σέρρες. Ο μικρότερος από την παρέα των αγοριών χαρακτηρίζει τον εαυτό του πολυλογά και αστείο, ενώ δεν κρύβει ότι είναι λαίμαργος! 

Μάριος Λ. 


Ο 12χρονος Μάριος έρχεται από τα Ιωάννινα και δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του! Χαρακτηρίζει τον εαυτό του πολυμήχανο και κάποιες φορές παρασύρεται γιατί πιστεύει πως τα ξέρει όλα!

Χρήστος 


Ο 11χρονος Χρήστος έρχεται από την Κέρκυρα. Δηλώνει ευαίσθητος και αγχώδης και με αγάπη για τον αθλητισμό.

Κωνσταντίνος  Σ. 


Ο 12χρονος Κωνσταντίνος ζει στην Αθήνα και δεν κρύβει ότι είναι ανταγωνιστικός αλλά και δίκαιος! 

Κωνσταντίνος Γ. 


Ο 11χρονος Κωνσταντίνος, ο τέταρτος Κωνσταντίνος της παρέας των αγοριών, χαρακτηρίζει τον εαυτό του σκανδαλιάρη, αστείο και παθιασμένο με ό,τι αγαπάει!   

 

Τα πιο μικρά μεγάλα ταλέντα βάζουν ποδιά στο Star!
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top