«Αϊ Φορ, Λούφα και Απαλλαγή»: Κωμωδία απόψε στο Star!

Συντονιστείτε στις 22.50 στο Star

Θέλετε να γελάσετε με την ψυχή σας; Αν ναι, τότε συντονιστείτε στις 22.50 στο Star για να παρακολουθήσετε την ταινία «Αϊ Φορ, Λούφα και Απαλλαγή».


Η υπόθεση:

Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλει να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι (γιώτα) 4 (βοηθητικός).

Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους "λαγούς" και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες, που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση.

Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των "λαγών" θα υπερνικήσουν... τους στρατοκράτες! Η κόντρα αυτή σε κάποιο ακριτικό νησί του Αιγαίου, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων των εμπλεκομένων... ντόπιων και ξένων "εχθρών".


ΣΕΝΑΡΙΟ: Βασίλης Κατσίκης
ΜΟΥΣΙΚΗ: Goin' Through
Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Χάρης Μαυρούδης, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς, Νίκος Βουρλιώτης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Κοψιδάς, Γιώργος Χρανιώτης, Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα, Μαρία Κορινθίου, Δώρα Σαμψωνά
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσίκης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top