Δείτε τα highlights από το πρώτο επεισόδιο του Greece's Next Top Model!

Συγκίνηση, χαρά, εκπλήξεις, αλλά και απογοήτευση είχε το πρώτο επεισόδιο

H αναζήτηση της σύγχρονης βασίλισσας του modelling ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Star!

Η πρεμιέρα του Greece's Next Top Model τα είχε όλα! Συγκίνηση, χαρά, εκπλήξεις, αλλά και απογοήτευση.

Greece's Next Top Model: Άφωνη η Καγιά - Τα κλάματα της παίκτριας

Οι διαγωνιζόμενες στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές -Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπρατής, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκούλος-, προκειμένου να δουν αν καταφέρουν να περάσουν στο bootcamp και να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Όπως είναι φυσικό, υπήρχαν κάποιες κοπέλες που δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, αν και είχαν τις προδιαγραφές!
Μια εξ’ αυτών ήταν η Ιωάννα Μπέλλα.

Ιωάννα Μπέλλα

Η μελαχρινή διαγωνιζόμενη εντυπωσίασε τους κριτές με τις αναλογίες της, αλλά οι πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ήταν ένα γεγονός που δίχασε τους κριτές και «κόπηκε»!

Greece’s Next Top Model: Η Κύπρια με ύψος 1.55 εκ που εξέπληξε τους κριτές!

Η περίπτωση της Νάταλι Φιλίππου εξέπληξε τους κριτές, αφού η Κύπρια διαγωνιζόμενη με ύψος που δεν ξεπερνά το 1.55 εκ. πήρε το εισιτήριο για το bootcamp με την τσαχπινιά και το νάζι της.

Νάταλι Φιλίππου

Κλείνοντας, η 20χρονη Ξανθή Τζερεφού κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές με την προσωπικότητά της και την πληθωρική της παρουσία.

Ξανθή Τζερεφού

Η Ξανθή ανήκει στα plus size μοντέλα και πολλοί είναι εκείνοι που έκαναν λόγο για το επίσης plus size μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα, την Ashley Graham.

GNTM: Αυτές είναι οι παίκτριες που πέρασαν στην επόμενη φάση

Το star.gr, συγκέντρωσε τα highlights της πρεμιέρας και σας τα παρουσιάζει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top