MasterChef Junior: Οι κριτές τα λένε όλα πριν την πρεμιέρα

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Λίγες ώρες πριν βάλουν... τις ποδιές τους τόσο εκείνοι, όσο και οι μικροί πρωταγωνιστές η Ελένη Ψυχούλη, ο Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη βρέθηκαν "Στη φωλιά των ΚουΚου".

Οι τρεις κριτές του MasterChef Junior μίλησαν με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για το νέο project και δήλωσαν.. κατενθουσιασμένοι!

Μάλιστα, οι παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR αποκάλυψαν ότι ήθελε να πάρει μέρος και η κόρη τους, Αέλια.

«Ευτυχώς είναι από 8-13 ετών και η Αέλια είναι 7 και τη γλιτώσαμε. Μέχρι και να φύγουμε από το Star για να έρθει εκείνη μας είπε», είπαν, ενώ  η Κατερίνα αποκάλυψε πως ο Μανώλης Παπουτσάκης είναι συγγενής της και συγκεκριμένα, ξάδελφός της.

«Έχοντας και παιδί, θα ήθελα να τονίσω πόσο σημαντικό είναι για όλους εμάς, είτε είναι παιδί, είτε έφηβος, είτε φοιτητής είτε ενήλικας να ξέρει να αναλάβει τη διατροφή του και να ξέρει να κάνει ένα φαγητό. Το να μπορείς να μαγειρέψεις είναι ελευθερία, αυτονομία, γνώση, υγεία, σωστή διατροφή, δημιουργικότητα, φαντασία, είναι που είσαι και ο καλύτερος της παρέας, είναι ερωτικό και σεξουαλικό, είναι τέχνη» είπε η Ελένη Ψυχούλη σχετικά με τα επικριτικά σχόλια αναφορικά με το ότι τα παιδιά βγαίνουν στην τηλεόραση. 

«Οι ενήλικες είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ένα μάθημα που μας έδωσαν τα παιδιά είναι ότι καταφέρνουν να γίνονται πιο εύκολα μια ομάδα. Να αγαπιούνται πιο πολύ μεταξύ τους. Είναι η αθωότητα των παιδιών, αυτή που σε παρασύρει και αυτή που σου δείχνει και σένα ως ενήλικας, πως μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος» είπε. Κάνοντας μάλιστα μια σύγκριση σε σχέση με το MasterChef στο οποίο συμμετείχε η ίδια σχολίασε πως το Junior «είναι η απόλυτη αθωότητα και ευτυχία. Τα παιδιά δεν έχουν άγχος και γι' αυτό αποδίδουν καλύτερα. Είναι σαν μαγειρική κατασκήνωση», είπε με τη σειρά της η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Τέλος, ο Μανώλης Παπουτσάκης, το νέο πρόσωπο του διαγωνισμού, ξεκαθάρισε πως «αυτό που έχουμε κάνει εμείς στο MasterChef Junior σέβεται και τα παιδιά, και τις ανάγκες τους, και την δημιουργικότητά τους».

 

Δείτε όσα είπαν οι τρεις κριτές του Master Chef Junior "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top