Ο Χάρης Γιακουμάτος αποκαλύπτει τη δυσκολότερη στιγμή του στο Survivor!

«Πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου…»

Χάρης Γιακουμάτος

Τη δυσκολότερη αλλά και την πιο χαρούμενη στιγμή του στο Survivor αποκάλυψε ο Χάρης Γιακουμάτος, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα “myxalandri.gr”.

"Η πιο χαρούμενη στιγμή μου ήταν όταν κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και είχαμε λίγες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους, όπου τότε είχε έρθει η μητέρα μου. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η πρώτη εβδομάδα που άλλαξα ομάδα από τους Μαχητές στους Διάσημους. Εκεί πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να προσαρμοστώ γρήγορα και να φέρνω νίκες στην καινούργια μου ομάδα".

Όσο για το αν πίστευε ότι θα φτάσει στην τελική πεντάδα ανέφερε: "Όχι, όταν έφυγα για το παιχνίδι ο μόνος μου στόχος ήταν να κρατήσω το χαρακτήρα και το ήθος μου παρά τις αντιξοότητες που θα συναντούσα".

Αποκάλυψε επίσης ότι "Με βοήθησε το πόλο πάρα πολύ σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Από την πειθαρχία που έχω πάρει στο να αντέχω την πίεση των καταστάσεων, στο στόχο λόγω τεχνικής, στη μυική αντοχή για να αντέχω την κούραση και τον πόνο όπως και στο ομαδικό κομμάτι που ήξερα πώς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε μια ομάδα"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top