Baby Boom: Μπαμπάς έγινε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός!

Σε ποιον μοιάζει η μπέμπα; Οι πρώτες δηλώσεις του μπαμπά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πέτρος Κουσουλός, αφού η Όλγα Ζαριφοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

«Είναι Σάββατο 30 Ιουνίου, 09:41. Βλέπετε την καρέκλα του Πέτρου Κουσουλού, αλλά ο Πέτρος Κουσουλός δεν είναι εδώ. Ξέρετε γιατί δεν είναι εδώ ο Πέτρος Κουσουλός; Γιατί πριν από οκτώ λεπτά ακριβώς έγινε μπαμπάς. Να σας ζήσει Πέτρο και Όλγα. Η Όλγα έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο και υγιέστατο κοριτσάκι, που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας έστειλε μήνυμα σ’ ένα γκρουπ που έχουμε όλοι από την εκπομπής και μας ότι “δεν βλέπω να έρχομαι στην εκπομπή. Μπαίνουμε στο μαιευτήριο. Προς το παρόν ο νέος μπαμπάς κλαίει με αναφιλητά, πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά σε λίγο θα του μιλήσουμε στο τηλέφωνο…».

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής ο ευτυχισμένος μπαμπάς βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Να είστε καλά όλοι! Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε ο τοκετός, ο οποίος ήταν φυσιολογικός. Ήταν μια ενδιαφέρουσα διαδικασία και θέλω να σας πω ότι είχα το κουράγιο να το ζήσω όλο αυτό από μέσα. Διήρκησε γύρω στις 4-5 ώρες ο τοκετός. Οι πόνοι ξεκίνησαν χθες το βράδυ, ήρθαμε στο νοσοκομείο, η Όλγα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και τις πρώτες πρωινές ώρες ήρθε στον κόσμο ένα υπέροχο πλασματάκι 3 κιλών και 52 εκατοστών. Ήταν πολύ συγκλονιστικά όλα αυτά που έζησα. Δεν  έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί. Όχι μόνο έκλαψα, σπάραξα. Δεν το πίστευα... Δεν μπορώ να ξεχωρίσω σε ποιον μοιάζει η μικρή. Είναι κατράμι όμως...», είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top