Η Εύη Σαλταφερίδου αποκάλυψε τι έγινε στο ξενοδοχείο με τον Σώζοντα

Από την αρχή η γνωριμία τους ήταν εκρηκτική

Φως στο τι συνέβη στο ξενοδοχείο ανάμεσα στην ίδια και τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο λίγο πριν μπουν στο Survivor έριξε η Εύη Σαλταφερίδου μιλώντας στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

«Με είχε ρωτήσει τι ζώδιο είμαι, του είχα απαντήσει και μετά μου έλεγε “ιδιαίτερος ο χαρακτήρας σου και το ζώδιό σου”. Εγώ όταν δεν γνωρίζω κάποιον δεν μπορώ να νιώσω τόσο άνετα από την αρχή μαζί του. Ο Σώζων έκανε κάποιες κινήσεις που με ξένισαν, απομακρύνθηκα, ένιωθα ότι παραπαίρνει αέρα. Μετά κι εγώ ήμουν πιο καχύποπτη. Καθίσαμε δύο μέρες στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθουν και οι άλλοι παίκτες, οπότε ήμουν όλη μέρα μαζί του. Δεν βγάζαμε άκρη κι επειδή δεν μπορούσα να απαντάω και να τσακωνόμαστε του είπα “Ρε αγόρι μου άλλους 10 παίκτες θα έχεις εκεί πέρα, μίλα με κάποιον άλλον καλύτερα να βγάλεις άκρη, δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ”», είπε η Εύη στην Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν την ρώτησε για τη σχέση αγάπης – μίσους που είχε με τον Σώζοντα. 

Αποκάλυψε μάλιστα τι ήταν αυτό που είχε πει στον Νικόλα Αγόρου όταν μπήκε στο παιχνίδι και είχε κάνει τον Σώζοντα να την κατηγορήσει για υπονόμευση της ομάδας των Διασήμων. 

«Με τον Νικόλα τυχαίνει να έχουμε έναν κοινό γνωστό. Μου είχε πει να του πω χαιρετίσματα από την οικογένειά του, ότι όλα καλά για να του δώσω δύναμη, να μη ανησυχεί ότι στεναχωριούνται», τόνισε η Εύη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top