Επιστρέφει σε γνώριμα μονοπάτια η Ellen DeGeneres! Τι ετοιμάζει;

Οι λόγοι του comeback της παραμένουν άγνωστοι

Η Ellen DeGeneres επιστρέφει στις ρίζες της με την πρώτη της, εδώ και 15 χρόνια, stand-up comedy περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας θα κάνει περιορισμένες εμφανίσεις στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, τον προσεχή Αύγουστο.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ενός εκ των πλέον δημοφιλών talk show στην αμερικανική τηλεόραση αναμένεται να επισκεφθεί τρεις πόλεις για συνολικά 8 νύχτες, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία παραγωγής Live Nation.

Η 60χρονη DeGeneres ξεκίνησε την καριέρα της το 1980 πρωταγωνιστώντας σε αυτό το είδος κωμωδίας, όπου ο ηθοποιός βρίσκεται σε άμεση επαφή με το κοινό, στη γενέτειρά της, τη Νέα Ορλεάνη προτού καταπιαστεί με το σόου “Ellen”.

Έκτοτε, η ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων αναδείχθηκε σε μία από τις πλέον επιτυχημένες οικοδέσποινες talk show στις ΗΠΑ με το “The Ellen DeGeneres Show” που έχει βραβευθεί με 30 Emmy.

Η ίδια δεν έχει προς το παρόν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στο stand-up comedy έπειτα από τόσα χρόνια, ωστόσο η περιοδεία της θα αποτελέσει τη βάση ενός κωμικού σόου που θα προβληθεί στο Netflix αργότερα το 2018.

Η Ellen DeGeneres θα επισκεφθεί το Σαν Ντιέγκο, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ για τις ανάγκες της περιοδείας της, το διάστημα 10-23 Αυγούστου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top