Γεωργιάδης: Το παρασκήνικο χωρισμού Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη

Τι είπε για τα hot ζευγάρια της showbiz

Για το ειδύλλιο Τσιμιτσέλη – Γερονικολού μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ αποκάλυψε και το πιο… εμπορικό του εξώφυλλο!

Ο Διευθυντής του ΟK, παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν αυτό της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που ήταν οι πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τις φήμες ότι τελικά είναι ζευγάρι. Ήταν στο Σύνταγμα έξω από ένα πολύ κεντρικό ξενοδοχείο να βγαίνουν χέρι – χέρι. Μέχρι τότε δεν είχε επιβεβαιωθεί. Ήταν ένα ζευγάρι που συνέχισε να πουλάει και τις επόμενες εβδομάδες. Τώρα έχουν κάτσει λίγο ήσυχοι» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Πέρα από τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δεν με εντυπωσίασε κάτι τόσο. Δηλαδή ας πούμε, ο Τσιμιτσέλης και η Γερονικολού είναι δυο νέοι πολύ όμορφοι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό, ηθοποιοί να γίνονται ζευγάρι στα γυρίσματα. Νομίζω ότι και με τη Λασκαράκη πάλι από την Πολυκατοικία είχαν γίνει ζευγάρι. Νομίζω η χημεία έγινε πιο πικάντικη μετά το Bachelor, γιατί ξέρουμε ότι τότε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αντιμετώπιζε κάποια θέματα με το γάμο του. Μετά έγιναν κάποιες προσπάθειες να τον σώσει, πέρασαν κάποιοι μήνες που προσπαθούσαν να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους, δεν τα κατάφεραν και τότε, όταν βγήκε πια επίσημα από το γάμο, έγινε και αμέσως ζευγάρι με την Κατερίνα».

Παράλληλα, μίλησε για τα παράπονα του Γιώργου Λιάγκα για την αρετουσάριστη φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό αλλά και για την πιο παράξενη εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ποια ήταν αυτή; Γνωστός celebrity... "αεριζόταν" την ώρα που του έπαιρνε συνέντευξη! 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top