Ντάρια: Ο λόγος που χάλασαν φιλίες μετά τη σύνθεση των νέων ομάδων στο Survivor

Τι αποκάλυψε η πρώην Μαχήτρια

Στον μεγάλο ανταγωνισμό οφείλεται, σύμφωνα με την Ντάρια Τουρόβνικ, οι φιλίες που χάλασαν μετά τη σύνθεση των νέων ομάδων στο Survivor.

Η παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών, η οποία αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης, ήταν καλεσμένη στο «Survivor Πανόραμα» και μίλησε για το κλίμα που επικρατούσε τις πρώτες ημέρες μετά τις αλλαγές των ομάδων.

«Εγώ και η Βιργινία δεν είχαμε τόσο έντονα τον ανταγωνισμό και γι’ αυτόν ήμασταν και “φυσιολογικές” μετά στην παραλία. Ήμασταν οι μόνες που κάναμε παρέα στην παραλία μετά την αλλαγή των ομάδων. Όταν και οι νέοι Μαχητές κερδίσαμε τα πρώτα μας έπαθλα, ήταν λίγο παράξενη η στάση των Διασήμων σε σχέση με εμάς. Δεν κάναμε τόση παρέα όσο παλιά. Ήταν πιο απόμακροι. Όταν έγινε η καινούργια ομάδα και άρχισαν να χάνουν τα παιδιά, έπρεπε να βρουν τι τους φταίει.

Κάποιες φιλίες και σχέσεις, όπως η Εύη και η Κατερίνα, η Μελίνα και ο Ηλίας, σαν να μην ήταν στην ίδια ομάδα τόσο καιρό. Μου φάνηκε λίγο παράξενο. Ο βασικός λόγος που διαταράχθηκαν οι σχέσεις μετά τη νέα σύνθεση είναι ο ανταγωνισμός. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Αν δεν είσαι καλά και δεν τα βρεις με την ομάδα σου, δεν θα φάτε, δεν θα κερδίσετε έπαθλα επικοινωνίας, ασυλία. Είναι πολύ σημαντικός ο ανταγωνισμός, απλά στον στίβο μάχης. Αυτό μεταφέρθηκε και στην παραλία και ήταν πολύ φανερό μετά τις σερί νίκες που κάναμε οι νέοι Μαχητές» ανέφερε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top