Κανάκης για Σφακιανάκη: "Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα"

Όσα είπε στο Ράδιο Αρβύλα για τη συναυλία του τραγουδιστή στην Αλβανία

Ο Αντώνης Κανάκης δεν άφησε ασχολίαστη μέσω της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα», τη συναυλία που έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης στην Αλβανία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

«Βρέθηκε η θεραπεία για τον ρατσισμό. Η θεραπεία για τον ρατσισμό είναι τα φράγκα» σχολίασε ο παρουσιαστής και συνέχισε:
«Ναι, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στην Αλβανία. Του το είπε αυτή η κοπέλα ότι ‘εδώ είναι Αλβανία. Εδώ που φτύνεις, εδώ θα γλείψεις’. Γιατί όπως σας είπαμε, το μόνο αντίδοτο τελικά στον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Και όταν το εισιτήριο είναι 150 ευρώ…Μια χαρά. Έτσι λοιπόν την έκανε όχι τη μία, τις δύο, τις τρεις κωλοτούμπες ο Νότης Σφακιανάκης. Τους αγαπάει ξαφνικά τους Αλβανούς ο Νότης… Είδατε, είναι μαγικό αυτό. Όταν είσαι στην Ελλάδα, οι Αλβανοί μας παίρνουν τις δουλειές. Όταν είσαι στην Αλβανία, οι Έλληνες που δεν δουλεύουν. Μπράβο ρε Νότη, ωραία τα γύρισε, πήρε τα φράγκα από τη συναυλία, τα ξέχασε όλα».

Σημειώνεται πως η συναυλία του τραγουδιστή στα Τίρανα ήταν sold out παρά το εισιτήριο των... 120 ευρώ στην αρένα και το μποϊκοτάζ που έκαναν εναντίον του Αλβανοί καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι γείτονες αναπαρήγαγαν δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη τονίζοντας ότι έχει εκφραστεί πολλές φορές εναντίον των Αλβανών, ενώ δημοσιογράφος σε αλβανικό κανάλι είπε λίγη ώρα πριν τη συναυλία για τον τραγουδιστή: «Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top