Netta: «Έχω υποστεί bullying. Ήμουν ένα πολύ δυστυχισμένο κορίτσι»

Η νικήτρια της φετινής Eurovision μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η νικήτρια του 63ου διαγωνισμού της Eurovision, Netta, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τα δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας της εμφάνισής της, αλλά και γιατί σταμάτησε να προσπαθεί να χάσει κιλά.

Αρχικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος με αφορμή το τραγούδι «Toy» που μιλά για την κακοποίηση των γυναικών τη ρώτησε αν έχει υποστεί κάτι αντίστοιχο.

Εκείνη με τη σειρά της απάντησε: «Όλες οι γυναίκες έχουν υποστεί άσχημη μεταχείριση και τους έχουν μιλήσει με προσβλητικό τρόπο. Αλλά νομίζω ότι αυτό το τραγούδι αναφέρεται σε όλους, άρα και στους άντρες».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί bullying. «Γεννήθηκα διαφορετική, σκεφτόμουν διαφορετικά, έδειχνα διαφορετική όπως μπορείτε να δείτε. Πάντα ήμουν έτσι. Θυμάμαι να με διαλέγουν πάντα τελευταία σε παιχνίδια, όπως το ποδόσφαιρο, όταν η στολή του σχολείου δεν μου έκανε,  θυμάμαι ότι μου έκαναν πολλά πειράγματα. Ήμουν ένα πολύ δυστυχισμένο μικρό κορίτσι, γιατί όλοι με κορόιδευαν».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που έκανε να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά και γιατί στο τέλος σταμάτησε να κάνει δίαιτες.

«Η μητέρα μου στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη δυστυχισμένη της κόρη με πήγε σε πολλούς χώρους, όπου θα με βοηθούσαν να χάσω βάρος. Προσπαθούσα και προσπαθούσα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι ευτυχισμένη όταν επιδίωκα κάτι που δεν είμαι εγώ. Αυτή είμαι εγώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top