Eurovision 2018: Το λάθος στο βίντεο με την εμφάνιση της Γιάννας Τερζή και το μυστικό που δεν ξέραμε!

Ο αποκλεισμός της Ελλάδας έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το τι έφταιξε

Η Γιάννα Τερζή εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Όνειρό μου» αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει απογοήτευση στην ελληνική αποστολή. Τεχνικά προβλήματα, αλλά ίσως και η λιτή παρουσία της στην σκηνή δεν βοήθησαν την τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης: Τα δάκρυα της Γιάννας Τερζή μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision

Ο αποκλεισμός της Ελλάδας έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το τι έφταιξε. Το πρώτο λάθος έγινε στην αρχή της εμφάνισης της Γιάννας Τερζή. Οι αρμόδιοι της διοργάνωσης… άλλαξαν το μικρό όνομα της τραγουδίστριας από Γιάννα σε... Γιάννη!

Συγκεκριμένα, στην εισαγωγική κάρτα που υπάρχει στο βίντεο με την εμφάνιση της Ελλάδας στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, η Γιάννα αναγράφεται ως… Yianni!

Υπενθυμίζεται ότι πριν την πρώτη πρόβα το τραγούδι της Ελλάδας βρισκόταν στην 9η θέση στα στοιχήματα, μετά την πρώτη πρόβα στην 11η θέση, μετά την 2η στην 14η και πριν τον ημιτελικό στην 16η.

Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους Γιάννας Τερζή, Άρη Καλημέρη, Μιχάλη Παπαθανασίου και Δημήτρη Σταματίου, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής έχει η Chali Jennings. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Λισαβόνα θέλησε να μεταφέρει όλες τις πληροφορίες γύρω από τη βραδιά του Α’ ημιτελικού και να κάνει μια σημαντική αποκάλυψη γύρω από την ελληνική συμμετοχή στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Τα πυροτεχνήματα έπεσαν σε λάθος στιγμή

«Η εμφάνιση μας, το οπτικό κομμάτι είναι αυτό που δεν άρεσε. Δεν πέρασε το μήνυμα αυτό που θέλαμε, η εσωτερικότητα που θέλαμε να έχει το τραγούδι μας, δεν καταφέραμε να τη μεταφέρουμε στους Ευρωπαίους. Τι έφταιξε; Υπάρχουν πάρα πολλά τα οποία μπορώ να σας τα πω ένα προς ένα.

Για το αν φταίει ή όχι η διοργάνωση… το ξέρετε ότι το Ισραήλ κάποια στιγμή στα ακουστικά του άκουσε τις οδηγίες του σκηνοθέτη; Η Netta πέταξε το ακουστικό της και είπε εγώ δεν εμφανίζομαι στη σκηνή αν συνεχίσουν τα προβλήματα. Κάποιοι μου μετέφεραν πως ακόμα και στην κάρτα μας, έλεγε Yanni Terzi. Το ξέρετε πως αυτά τα περιβόητα πυροτεχνήματα, πήγε η χορογράφος της ελληνικής αποστολής και πάτησε η ίδια το κουμπί έτσι ώστε να πέσουν στην κατάλληλη στιγμή;

Ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες… Στην εμφάνιση που ψήφισαν οι κριτικές επιτροπές σας είπα ήδη ότι τα πυροτεχνήματα έπεσαν σε λάθος στιγμή. Όμως η Γιάννα σοκαρίστηκε εκείνη τη στιγμή. Το κράτησε όλο αυτό μέσα της για να μην φανεί και για αυτό μετά εμείς πήγαμε στην EBU και είπαμε ότι σας παρακαλούμε πολύ, έτσι όπως έγινε, η τραγουδίστρια σοκαρίστηκε από ένα δικό σας τεχνικό λάθος και θα θέλαμε να επαναληφθεί η εμφάνιση έτσι ώστε οι επιτροπές να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ούτε αυτό δεν έγινε. Πάμε στο κομμάτι της εμφάνισης, τι μπορεί να έφταιξε. Ναι, θέλαμε να κάνουμε κάτι μίνιμαλ που όμως δεν ήταν αυτό το αρχικό σχέδιο

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Εντυπωσίασε η Γιάννα Τερζή με το «Όνειρό μου» στη σκηνή της Λισαβόνας

Τι είπε ο συνθέτης του ελληνικού τραγουδιού – «Είχαμε ζητήσει τέσσερις άλλες ιδέες για στη σκηνή, αλλά έγινε η πέμπτη»

Ο συνθέτης του ελληνικού τραγουδιού, Άρης Καλημέρης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον Α’ ημιτελικό, ανέφερε:

«Η Γιάννα ήταν τέλεια. Όλα τα άλλα δεν πήγαν καλά. Έχω δει κάποια λάθη τα οποία έχουν γίνει από την αρχή. Είχαμε ζητήσει τέσσερις άλλες ιδέες για στη σκηνή, αλλά έγινε η πέμπτη. Αυτό που είδατε ήταν η πέμπτη επιλογή. Το τι πήγε λάθος δεν το γνωρίζω. Εμείς μάλλον δεν μπορέσαμε να περάσουμε το μήνυμα μας.»

Αυτή ήταν και η ουσία όσων ήθελε να πει ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος επισήμανε πως από αυτά που ζητήθηκαν στην πέμπτη ουσιαστικά πρόταση που έκαναν, έγινε το 20%.

«Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω το μεγάλο μυστικό, το οποίο το γνωρίζω εδώ και δύο ημέρες αλλά δεν ήθελα να το αποκαλύψω, για να μην μεταφέρω και ένα αρνητικό κλίμα. Ήθελα να μείνουμε αισιόδοξοι και να περιμένουμε την πρόκριση της Ελλάδας, κάτι που μας άξιζε.

Όταν κάποια χώρα στέλνει την πρόταση της, ζητά κάποια τεχνικά μέσα, ότι έχω ονειρευτεί να κάνω αυτό στο τραγούδι μου και θέλω να το υλοποιήσετε. Έγιναν τέσσερις διαφορετικές προτάσεις οι οποίες και απορρίφθηκαν μέχρι να φτάσουμε στην πέμπτη εναλλακτική. Αντιλαμβάνεστε ότι οι προηγούμενες θα ήταν σαφώς καλύτερες. Ακόμα όμως και στην πέμπτη εναλλακτική δεν λειτούργησε τίποτα και έπρεπε να ενεργοποιηθούν συνεχώς νέα σχέδια. Πυροτεχνήματα εμείς δεν θέλαμε να υπάρχουν. Από τη στιγμή που όμως το εύρημα με το χέρι, με τη δεσμίδα φωτός και τα μαγικά που θα έκανε η Γιάννα και παρέπεμπε σε μια εντυπωσιακή και γνωστή διαφήμιση παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, δεν κατάφερε να γίνει, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Γιάννα Τερζή να αγχωθεί», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου''

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top