Τα δάκρυα της Γιάννας Τερζή μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision

«Ξέρω και εγώ ρε παιδιά τι έφταιξε; Πρώτη φορά έρχομαι!» δήλωσε η τραγουδίστρια

Βουρκωμένη αποχώρησε από το στάδιο Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η Γιάννα Τερζή  μετά τον Α’ ημιτελικό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το «Όνειρό μου» σε μουσική και στίχους της ίδιας, του Άρη Καλημέρη, του Μιχάλη Παπαθανασίου συγκίνησε με τον αισθαντικό τρόπο που τραγούδησε, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Σαββάτου.

Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι περίμεναν την Γιάννα Τερζή έξω από το στάδιο όπου πραγματοποιήθηκε η Eurovision, ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. «Ξέρω και εγώ ρε παιδιά τι έφταιξε; Πρώτη φορά έρχομαι!» αρκέστηκε να απαντήσει μόνο σε μια σχετική ερώτηση, δείχνοντας αρκετά στεναχωρημένη.

Σημειώνεται ότι μέχρι την τελευταία στιγμή, οι πρόβες της ελληνικής συμμετοχής είχαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, ενώ ακόμα και τη βραδιά του ημιτελικού έγιναν τεχνικά λάθη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν την πρώτη πρόβα το τραγούδι της Ελλάδας βρισκόταν στην 9η θέση στα στοιχήματα, μετά την πρώτη πρόβα στην 11η θέση, μετά την 2η στην 14η και πριν τον ημιτελικό στην 16η.

Η Γιάννα Τερζή παρουσίασε το "Όνειρό Μου" στη σκηνή του α’ ημιτελικού της Eurovision, φορώντας ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε 14η κατά σειρά, με το μπλε χρώμα που παραπέμπει στη χώρα μας να "φωτίζει" τη σκηνή. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top