Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το Survivor Πανόραμα

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Η Ντορέττα, ο Αγγελόπουλος και το Survivor Πανόραμα

Πόζαρε στον φωτογραφίκό φακό περιοδικού και παράλληλα μίλησε για όλα: για το Survivor, τους γιους της, αλλά και το τι τρέχει τελικά με τον νικητή του πρώτου κύκλου του νικητή του reality επιβίωσης.

Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις στο Down Town Κύπρου.

"Από πέρσι παρακολουθούσα το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι κόλλησα πολύ -ειδικά με το αγωνιστικό κομμάτι- και, όταν μου έγινε φέτος η πρόταση από τον Σκάι για να κάνω το “Survivor Panorama”, δέχτηκα με χαρά. Το γνώριζα, το έβλεπα και μου αρέσει σαν project. Στην εκπομπή είμαι και παρουσιάστρια, αλλά ρωτάω πολλές φορές και κάποια πράγματα που με αφορούν – ως τηλεθεάτρια, επειδή παρακολουθώ το παιχνίδι. Περνάω πολύ καλά, κάθε μέρα, μέσα από αυτή τη δουλειά και την απολαμβάνω! Φέτος, έχω ξεχωρίσει αρκετούς παίκτες που θα μπορούσαν να κερδίσουν το έπαθλο… Δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, όπως πέρσι. Φέτος, είναι πολλά παιδιά δυνατά αγωνιστικά, αλλά δεν θα πω την προτίμησή μου, δεν μου επιτρέπεται", είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε αναφερόμενη στον Διονύση και τον Φίλιππο, τους γιους της: "Η καθημερινότητα σε ένα σπίτι με δύο παιδιά είναι δύσκολη, δεν είναι εύκολο πράγματα. Έχει κουραστικές στιγμές, μεγάλης πίεσης, αλλά και πολλές απολαύσεις. Αν με ρωτάς τι γίνεται στο σπίτι, χαμός γίνεται! (γελάει). Ο Διονύσης (13 ετών) και ο Φίλιππος (12 ετών) είναι πια σε μια ηλικία που κάνουν πολλά πράγματα – δεν έχουν μόνο το σχολείο. Κάνουμε και δραστηριότητες. Αλλά συζητάμε και πάρα πολύ. Προσπαθώ να τους κάνω να καταλάβουν, ότι η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και ποδόσφαιρο, αλλά και υποχρεώσεις. Μέσα από συζητήσεις το κατανοούν αυτό και γίνονται ολοένα και πιο υπεύθυνοι. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, σε γενικές γραμμές με ακούνε και συνεννοούμαστε μια χαρά. Δεν τους κάνω, εννοείται, όλα τα χατίρια, υπάρχουν και όρια, αλλά τα σέβονται. Δεν είναι κακομαθημένα». Ποια στιγμή σας έδεσε πιο πολύ; Έχουμε περάσει πολλές στιγμές, καλές, αλλά και δύσκολες. Όλες μαζί μας κάνουν αυτό που είμαστε σήμερα. Μια ενωμένη συμμορία!"

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο; "Ας το ξεκαθαρίσουμε. Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι και τίποτε άλλο! Δεν ξέρω γιατί γράφονται όσα γράφονται, αλλά δεν θέλω να πω τίποτε άλλο επ’ αυτού του θέματος. Τόσο δύσκολο είναι να είναι μόνο φίλοι δύο άνθρωποι; Πιστεύεις ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, χωρίς να υποβόσκει καθόλου το ερωτικό κομμάτι; Ναι, το πιστεύω ακράδαντα! Μα, δεν έχω μόνο τον Γιώργο που είναι φίλος μου. Έχω κι άλλους άντρες με τους οποίους είμαστε φίλοι και δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω! Άσε που οι άντρες σκέφτονται διαφορετικά και σου δίνουν μια άλλη οπτική στα θέματα, ενώ οι γυναίκες έχουμε ίδιο τρόπο σκέψης. Οπότε, ένας άνδρας και μίαγυναίκα μπορούν να είναι και μόνο φίλοι. Πώς σου φαίνεται ο Ντάνος στο «Τατουάζ»; Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, τον βλέπω και μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει στο σίριαλ. Δουλεύει πάρα πολύ, μελετάει, το προσπαθεί, και θεωρώ ότι η προσπάθειά του αυτή έχει αποδώσει καρπούς. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει!", είπε.

 

 

Αυτό το Σάββατο μαζί με τον @phileleftheros Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθαρίζει τους μύθους από τις πραγματικότητες για τη σχέση της με τον Ντάνο. Ακόμη, διαβάστε: Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Πόλεμος και λάσπη τα δικαστήρια Χρήστος Δάντης: «Ματαιόδοξος δεν υπήρξα ποτέ. Ευτυχισμένος, ναι!» Χάρης Ρώμας: Μιλά για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» Ηλίας Βροχίδης: Ο άνθρωπος που γυρνά τον κόσμο με τη μοτοσικλέτα του Sir Stelios: Παντρεύεται!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DownTown Cyprus (@downtown_cy) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top