Ποια δήλωσε: Και που δεν είναι στην τηλεόραση ο Μουτσινάς με την Ηλιάκη… so what?

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, τον Γιώργο Αυτιά, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη η Μάγδα Τσέγκου.

"Έξι μήνες χωρίς τηλεόραση νιώθω πολύ καλά, έχει αλλάξει η ζωή μου πάρα πολύ, περνάω πολύ καλύτερα. Για μένα η τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια ήταν η επιβίωσή μου. Από τη στιγμή που έχω τρόπους να επιβιώσω κι εκτός τηλεόρασης, δεν έχω κανένα θέμα", είπε αρχικά στην κάμερα του Αποκαλυπτικά.

Και συνέχισε: "Με τον Γιώργο Αυτιά δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Έχουμε να μιλήσουμε από όταν τέλειωσε η εκπομπή, από τον Ιούλιο. Δεν μου λείπει. Μου έμαθε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός".

Όσο για την γενικότερη εικόνα της τηλεόρασης; "Από την τηλεόραση δεν μου λείπουν καθόλου ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη. Και που δεν είναι στην τηλεόραση, so what; Δεν έκαναν και κάτι εκτός από το να κριτικάρουν αρνητικά πάρα πολύ κόσμο με ένα κριτήριο δικό τους, καθόλου αντικειμενικό και με κάτι παραπάνω από ψεγάδι κακίας. Εγώ το έχω εισπράξει, κάθε απόγευμα έβλεπα την τηλεόραση και έλεγα έλεος! Τώρα που δεν είναι και αυτοί στην τηλεόραση, δεν είμαι κι εγώ, μπορώ να το πω. Έβλεπες δύο ανθρώπους άσχετους να σε κρίνουν χωρίς λόγο. Ποιος είναι ο Μουτσινάς και ποια είναι η Ηλιάκη που θα κρίνουν τους άλλους πώς ντύνονται; Ποιος είσαι ρε μεγάλε; Έχεις σπουδάσει στυλίστας;", είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top