Survivor alert: Αποχωρεί (και) η Όλγα Φαρμάκη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Survivor alert: Αποχωρεί (και) η Όλγα Φαρμάκη;

Έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν τα πράγματα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο για την Όλγα Φαρμάκη.

Εδώ και μερικές ημέρες η Διάσημη του Survivor δείχνει θλιμμένη και απομονώνεται, κάτι που έχει σχολιάσει μιλώντας στην κάμερα και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Η Όλγα δεν είναι καλά…», είχε πει, κάτι που είχε σχολιάσει και η φίλη της, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αν και προσπάθησε να την προσεγγίσει δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, η ίδια παραδέχεται ότι είναι προβληματισμένη…

«Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον. Η Όλγα είναι χάλια, δεν αντέχει. Είναι άνθρωπος που αν πει κάτι, δεν της αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Αν κάτι την κρατάει μέσα είναι ότι δεν θέλει να κάνει κακό στην παραγωγή. Μίλησα και με την αδελφή της τη Γωγώ και το βλέπει κι εκείνη πλέον. Την κρατά η παραγωγή η οποία προσπαθεί να την ηρεμήσει ψυχολογικά και να την πείσει να μην αποχωρήσει. Όμως νιώθω ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Όλγα θέλει να γυρίσει. Και πιστεύω ότι θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά της και στον σύντροφό της. Επίσης θέλει να επιστρέψει και στη δουλειά της η οποία τον τελευταίο καιρό πήγαινε πολύ καλά. Θα δούμε, αν και πιστεύω ότι πλέον είναι ζήτημα ημερών…», δήλωσε επιστήθια φίλη της fashion blogger μιλώντας στο Thema People.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την αποχώρησή της, μιας και η παίκτρια ενημέρωσε την παραγωγή ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα κι αυτή τη φορά, δεν μπορούν να την μεταπείσουν, όπως έκαναν τις προηγούμενες.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top