Κωστόπουλος: Όποιος γράφει ότι είμαι αιτία χωρισμού, είναι ηλίθιος"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στην τελευταια του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για όλα: για το νέο του εγχείρημα και το μαγαζί που άνοιξε στο Κολωνάκι, για την τηλεόραση, για τα χρήματα που χρωστούσε, αλλά και του χρωστάνε και φυσικά για την Τζένη Μπαλατσινού κι αν είναι - όπως γράφεται - η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση της πρώην συζύγου του με τον Βασίλη Κικίλια.

"Με τα περιοδικό μου έκανα μόνο καλό. Ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη", είπε αρχικά ο πρώην εκδότης.

Και συνέχισε κάνοντας αυτοκριτική: "Το γεγονός ότι έδωσα όλη μου την περιουσία για να μη χρωστάω, ήταν η μεγαλύτερη «μακακία» της ιστορίας. Χρωστούσα 6 εκ. και μου χρωστούσαν 7,5 εκ… Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ότι έδωσα όλα τα λεφτά και άκουσα και μπινελίκια και από πάνω, ενώ όλοι οι άλλοι που τα κράτησαν, δεν άκουσαν τα μπινελίκια αυτά. Ακούω ότι μπορεί να κρύβω και καμιά δεκαριά εκ. κι εγώ έρχομαι εδώ και σερβίρω και κάνω των dj στα 60 μου γιατί έχω στην άκρη πακετωμένα. Με ηλίθιους δεν μπορώ να μιλάω".

Όσο για τον χωρισμό του Βασίλη Κικίλια από την Τζένη Μπαλατσινού για τον οποίο του επιρρίπτονται "ευθύνες" λόγω του ότι μετακόμισε κοντά τους; "Στο Κολωνάκι μετακόμισα πριν από μία εβδομάδα. Δεν μένω απέναντι από την Τζένη. Όποιος γράφει ότι αιτία χωρισμού μπορεί να είναι το ότι είναι κοντά κάποια σπίτια, είναι ηλίθιος. Βαριέμαι να μιλάω για τη Τζένη. Έχουμε χωρίσει 5 χρόνια και ρωτάτε ακόμα", είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top