Ξένια του Survivor: Μόνο η Κατερίνα Δαλάκα μου λείπει από τους συμπαίκτες μου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Απέναντι από την Ναταλία Γερμανού κάθισαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Ξένια Έβεν και όλα τα μέλη του συγκροτήματος REC. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο για τον χαρακτήρα που φάνηκε όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για όσα έγιναν και δεν προβλήθηκαν ποτέ!

"Όταν θέλω να πω κάτι, πρώτα το σκέφτομαι στα ρώσικα, μετά στα αγγλικά και τελευταία στα ελληνικά. Μέχρι να τα βάλω όλα στο μυαλό μου, έχει γίνει το μπέρδεμα.Αν μπορούσα να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα με ψήφιζα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να με ψηφίσω. Σε κάθε ψηφοφορία πήγαινα και ίδρωνα. Στο συμβούλιο που ψήφισα τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα που ψήφισα τελευταία. Κανονικά δεν έπρεπε να ψηφίσω τελευταία. Ακόμα μέχρι και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε. Κανονικά ο MVP ψηφίζει πρώτος. Είχα ένα άτομο να ψηφίσω στο μυαλό μου εκείνη την ημέρα και μετά για κάποιο λόγο ψηφίζει πρώτος ο Μιχάλης Μουρούτσος. Μένω μετά εγώ και έχω 5 δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα κι εκεί σοκαρίστηκα", είπε.

Και συνέχισε: "Είχε φτιαχτεί ένα γκρουπ στο Viber και ήταν μερικά παιδιά από το Survivor και ήταν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Αποχώρησα από το γκρουπ. Δεν ήθελα να είμαι εκεί. Η αλήθεια είναι ότι κάποια πράγματα με στεναχώρησαν και γι’ αυτό το έκανα. Υπήρχαν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν προσωπικά. Την Κατερίνα Δαλάκα την έχω μέσα στην καρδιά μου, είναι φίλη μου και περιμένω πως και πως να γυρίσει μακάρι στο τέλος. Μόνο η Κατερίνα μου λείπει".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top