Βγήκε από το νοσοκομείο o Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα

Eξιτήριο από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας πήρε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του!

Τρεισήμισι μήνες μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, όταν έπεσε με την μηχανή του πάνω σε λεωφορείο τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, ο παρουσιαστής έφυγε από το Ασκληπιείο της Βούλας.

«Είχε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αντιμετωπίστηκε άμεσα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην εντατική με ότι αυτό συνεπάγεται… Στην μονάδα εντατικής θεραπείας παρουσίασε πολλές επιπλοκές και θα σας αναφέρω ότι πολλές φορές κινδύνεψε η ζωή του. Σήμερα τρεισήμισι μήνες εξέρχεται από τη νευρολογική κλινική απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα και πλήρως σταθεροποιημένος και χωρίς επιπλοκές της κρανιοεγκεφαλικής…», δήλωσε στην εκπομπή ο θεράπων ιατρός του παρουσιαστή, κύριος Ρούπας.

Φανερά συγκινημένη, η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Εβελίνα Βαρσάμη, που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, είπε στην τηλεοπτική κάμερα πως «εμείς σήμερα κάνουμε Ανάσταση! Είναι ένα ακόμα θαύμα στη ζωή του Κωνσταντίνου».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top