Survivor 2018: Στο πλευρό του Δρυμωνάκου ο Μουρούτσος

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Ήταν ο δεύτερος παίκτης που κέρδισε ατομική ασυλία μετά από το αγώνισμα που είχε προηγηθεί και για ακόμα μια φορά μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε εκείνος και αιτιολόγεισαι την επιλογή του στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Μιχάλης Μουρούτσος απόρησε με το γιατί η Ξένια αποφάσισε να ψηφίσει τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, "κάρφωσε" τις συμπαίκτριές του λέγοντας ότι κι εκείνες μιλάνε συνέχεια για φαγητό κι εστιατόρια, άρα κι εκείνες πεινάνε πολύ, όπως "κατηγόρεισαι" η τραγουδίστρια των Rec τον Γιάννη.

Ζήτησε, δε, επιχειρήματα για την απόφασή της αυτή, λέγοντας: «όταν η Ξένια ψήφισε τον Γιάννη, μου ήρθε η εξής απορία. Δεν κατάλαβα τον λόγο που ψηφίστηκε και θα ήθελα σαν ακροατής και σαν μέλος της ομάδας να μάθω την αιτιολογία. Κάθε φορά που πάμε στην καλύβα μας, ακούς τις κοπέλες μας, τις οποίες εκτιμώ πάρα πολύ, να μιλάνε οκτώ στις δέκα φορές να μιλάνε για φαγητό ή για εστιατόριο. Άρα είναι στην ίδια κατάσταση πάνω κάτω με τον Γιάννη. Αιτιολογία θέλω, τίποτα παραπάνω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top