Survivor 2018: Η Φαρμάκη «έθαψε» την Σπυροπούλου: Με ενοχλεί να μην αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι πράγματα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ένιωσε θιγμένη κι αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Survivor.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που απάντησε στις μπηχτές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μιας και όπως είπε, δεν θέλει να εμπλέκεται το όνομά της και να κατηγορείται ότι έχει πει κάτι που δεν έχει πει.

«Ενοχλούμαι όταν κάποιος δεν σέβεται την προσωπικότητά μου και δεν αναγνωρίζει αυτό που προσφέρω εγώ απέναντι σ’ αυτόν τον άνθρωπο. Μου αρέσει να μιλάνε οι άνθρωποι ξεκάθαρα και συγκεκριμένα», είπε η fashion blogger αναφερόμενη στα υπονοούμενα που πέταξε η παρουσιάστρια όταν έλεγε οτι οι συμπαίκτριές της δεν την αφήνουν να παίξει στο αγώνισμα.

Και συνέχισε: «Δεν θέλω να κατηγορούμαι μέσα στο σύνολο ότι έχω πει κάτι που δεν έχω πει! Και όταν ο άλλος θέλει να μου πει κάτι, θέλω να μου το πει με επιχειρήματα και να κάτσουμε να το λύσουμε. Δεν μου αρέσει να μπλέκεται το όνομά μου μέσα στο σύνολο όταν δεν είμαι μέρος του συνόλου!», προσθέτοντας: «Σαν άνθρωπος έχω τεράστια υπομονή και επιμονή να συζητήσω κάθε πρόβλημα. Όμως, με ενοχλεί να μην αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι κάποια πράγματα. Όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι και ενοχλούμαι δεν μου αρέσει, ειδικά όταν έχω στηρίξει έναν άνθρωπο τόσο πολύ και επιμένω να μπει να παίξει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top