H Ελιάνα Χρυσικοπούλου συγκινεί μιλώντας για τη γέννηση των παιδιών της

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου

Μετά από την παρουσία ενός μαιευτήρα-γυναικολόγου που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε τη δική της εξομολόγηση για την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ότι έκανε καισαρική τομή στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ενώ το δεύτερο παιδί της το έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό.

"Όλες τις αγωνίες τις είχα. Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και το πρώτο παιδί. Νόμιζα ότι αυτό έπρεπε να γίνει... Εγώ νιώθω ότι ήμουν προγραμματισμένη από τη φύση να φέρω στον κόσμο ένα παιδί όπως φέρνουν οι γυναίκες από αρχαιοτάτων χρόνων τα παιδιά και κάποιος μου το στέρησε χωρίς να με ρωτήσει... Ερωτήθηκα εκείνη την ώρα, αλλά ήμουν προ τετελεσμένων. Ήμουν τύπου "δεν μπορείς να γεννήσεις, δεν εξελίσσεται ο τοκετός, πρέπει να κάνουμε καισαρική"... Εγώ είχα σταματήσει να πιστεύω στο σώμα μου. Έλεγα "γιατί όλες γεννάνε και εγώ δεν μπορώ να γεννήσω;". Θεωρούσα ότι δεν είχα κάνει γέννα... Για να είμαι ειλικρινής το έκανα για την εμπειρία...", είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top