«Κόπηκε» το «Sunday Live» - Τέλος η εκπομπή του Μουτσινά και της Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1!

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Κόπηκε Sunday Live Τέλος η εκπομπή Μουτσινά Μακρυπούλια

Είχε ανακοινωθεί από την αρχή της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν ότι οι δύο κολλητοί φίλοι, Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια, θα συνυπάρξουν στη μικρή οθόνη παρουσιάζοντας από κοινού ένα μεγάλο και εντυπωσιακό show στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Και παρότι μέσα στους μήνες που ακολούθησαν το εγχείρημα "βρήκε" σε αρκετούς σκόπελους, τελικά πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου, το Sunday Live σήκωσε αυλαία και ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια καλησπέρισαν το τηλεοπτικό κοινό και έκαναν την πολυαναμενόμενη (και πολυπόθητη) πρεμιέρα τους στην απόλυτη prime time, αυτή της Κυριακής. (Θυμίζουμε ότι πάντα ο σταθμός του Αμαρουσίου επενδύει σε αυτή την ημέρα και σχεδόν όλα τα μεγάλα του show του κάνουν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό την τελευταία ημέρα της εβδομάδας).

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr,  "η τηλεοπτική πρόταση και το δυνατό δίδυμο που θα κάνουν την Κυριακή, την πιο fun ημέρα της εβδομάδας" και "θα μπαίνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στα σπίτια μας, με το Sunday Live, ένα ζωντανό, family, entertainment show, όπου όλα μπορούν να συμβούν" έριξε αυλαία... ήδη.

Αιτία ήταν οι χαμηλές πλτήσεις που έκανε στους δείκτες τηλεθέασης της Nielsen, κάτι που από την αρχή είχε "ταρακουνήσει" τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού. Άλλωστε, και ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός στο Κυριακάτικο prime time είναι μεγάλος και το εν λόγω show είχε να "αντιμετωπίσει" τον τυφώνα Survivor.

Αν και δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό, το Sunday Live της 25ης Φεβρουαρίου ήταν και το τελευταίο, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αν και ακόμα δεν έχει "κλείσει" τι θα παίζει πλέον στη θέση του λαμπερού προγράμματος - που δεν αγκαλιάστηκε όπως αναμενόταν από το τηλεοπτικό - την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου θα προβληθεί η avant premiere της νέας τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1, Fazilet.

Έτσι, όποιος θέλει από τούδε και στο εξής να απολαμβάνει την Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να το κάνει στο «Ρουκ Ζουκ» που συνεχίζει κανονικά και τον Νίκο Μουτσινά, στον ρόλο του ηθοποιού (και πάλι κι ουχί του παρουσιαστή) στο «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια». Πηγή ανέφερε στο star.gr, ότι "ο Νίκος και η Ζέτα μένουν στον ΑΝΤ1 και οι σχέσεις τους με τον σταθμό συνεχίζουν να είναι άψογες, παρά το πρόωρο τέλος στο show".

Εν αναμονή εξελίξεων...

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top