Κλεοπάτρα Πατλάκη για Ντάνο: «Έχει την κλάψα μέσα του…»

Πώς σχολίασαν την απάντηση του Αγγελόπουλου

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο «Πρω1νό», την Πέμπτη. Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μέσω των social media σε όσους τον κρίνουν αρνητικά για τη συμμετοχή του στη σειρά «Τατουάζ».

Ειδικότερα, ο νικητής του Survivor έκανε την εξής ανάρτηση: «Βλέπω τα σχόλιά σας και απλά ήθελα για άλλη μία φορά να πω ότι ηθοποιός δεν είμαι. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Είμαι τολμηρός και μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Το τατουάζ είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και νιώθω ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια, για αυτό το κάνω…Με τον Ανδρέα Γεωργίου συζητάμε το ενδεχόμενο αυτής της συνεργασίας από το καλοκαίρι και από τότε ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής. Όμως επαναλαμβάνω, δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα ήθελα να κριθώ ως ηθοποιός. Θα ήθελα να κριθώ σαν ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος να δοκιμάσει νέα πράγματα».

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας σχολίασαν την κίνηση του Ντάνου. Αρχικά, η Σοφία Τουντούρη δήλωσε: «Να απαντούσε αφού τον βλέπαμε…», και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η  Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα απαντήσει και μετά σίγουρα… Έχει την κλάψα μέσα του… Δυο βδομάδες έχει που βγήκε (η είδηση ότι θα συμμετέχει στη σειρά) και τον κλαίμε το νεκρό...»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top