Ο Αγγελόπουλος απαντάει σε όσους τον επικρίνουν που θα παίξει στο "Τατουάζ"

Η ανάρτησή του στο Facebook

Ο Αγγελόπουλος απαντάει σε όσους τον επικρίνουν

Η ανακοίνωσή του ότι θα πάρει μέρος σε καθημερινό σήριαλ, έγινε η αιτία να ξεσπάσει "θύελλα" σχολίων και τοποθετήσεων, σχετικά με το αν έπρεπε να του γίνει αυτή η πρόταση, με το αν θα πρέπει να το τολμήσει, με το ότι υπάρχουν ηθοποιοί άνεργοι και δε γίνεται άτομα εκτός χώρου να παίρνουν τη θέση επαγγελματιών.

Σε όλα αυτά που έχουν ακουστέι για την απόφαση να συμμετάσχει στο Τατουάζ, τις τελευταίες ώρες, απάντησε μέσα από ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Βλέπω τα σχόλιά σας και απλά ήθελα για άλλη μία φορά να πω ότι ηθοποιός δεν είμαι. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Είμαι τολμηρός και μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Το τατουάζ είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και νιώθω ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια, για αυτό το κάνω…Με τον Ανδρέα Γεωργίου συζητάμε το ενδεχόμενο αυτής της συνεργασίας από το καλοκαίρι και από τότε ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής. Όμως επαναλαμβάνω, δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα ήθελα να κριθώ ως ηθοποιός. Θα ήθελα να κριθώ σαν ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος να δοκιμάσει νέα πράγματα», έγραψε ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top