«Elif»: Ο Μουράτ πιέζει τον Βεϊσέλ σχετικά με το θέμα της Ελίφ

Καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η νέα δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Elif» προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 στο Star.

Τι θα δούμε:

Η Μελέκ επιστρέφει στην εργασία της αν και δεν έχει συνέλθει εντελώς ακόμα από την πνευμονία. Το χειρότερο όμως είναι η θλίψη, που νιώθει μακριά από την κόρη της. Ο Μουράτ πιέζει τον Βεϊσέλ σχετικά με το θέμα της Ελίφ και δεν του αρέσει καθόλου αυτό, που του λέει ο πατέρας του.

 Παράλληλα, ο Μουράτ προσπαθεί να κατακτήσει μια κοπέλα της γειτονιάς, τη Σεβντά, αλλά εκείνη έχει ήδη αγόρι. Η Αρζού ακόμα δεν έχει ανακαλύψει που βρίσκεται η Μελέκ και θυμώνει όταν η Αϊσέ καταφέρνει να φύγει από το αγρόκτημα χωρίς να την καταλάβει κανείς.

Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την Ελίφ για να βρει τη Μελέκ. Η Αλιγέ συνεχίζει να πιέζει την Αϊσέ σχετικά με την Ελίφ αλλά και την Ιπέκ για να παντρευτεί έναν άντρα, τον Μερτ.

Η Αλιγέ αντιδρά επειδή ο Κενάν παίρνει αποφάσεις χωρίς να τη συμβουλευθεί. Οι εργάτες στο κτήμα είναι χαρούμενοι επειδή ο Κενάν προσπαθεί να τους βοηθήσει αλλά από την άλλη φοβούνται την αντίδραση της Αλιγέ. Ο Κενάν αποφασίζει να δώσει στους εργάτες την απόλυτη ευθύνη της διαχείρισης του κτήματος. Η Πελίν προσπαθεί να απομακρύνει τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ…

Δείτε το trailer…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top