«Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα υγείας», εξομολογείται η Χριστίνα Αλούπη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τον σύζυγο, τον μόλις μερικών μηνών γιο της, αλλά και την περιπέτεια με την υγεία της μίλησε στην εκπομπή "Ελένη" η Χριστίνα Αλούπη.

Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια μένει με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο στην Οκλαχόμα, στην Αμερική, άνοιξε την καρδιά στην καμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

«Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα μου έκανε εντύπωση το πόσο χαμογελαστός άνθρωπος είναι», είπε, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι στην παρούσα φασή αρκείται στο να είναι στο σπίτι με τον μπόμπιρα.

«Θα θέλαμε να του χαρίσουμε ένα αδελφάκι απλώς είναι λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα υγείας – δεν είναι κάτι συγκλονιστικά σοβαρό – θα το μοιραστώ για να τονίσω πόσο σημαντική είναι η πρόληψη», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να κάνει και δεύτερο παιδί. Και πρόσθεσε: «είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι μου πριν μείνω έγκυος το οποίο επιδεινώθηκε πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη και θα πρέπει να παίρνω χάπια εφόρου ζωής και βρήκα και κάτι μικρό στο στήθος, δεν είναι κάτι κακό αλλά θέλει παρακολούθηση».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top