Γιατί "κόπηκε" τελικά η εκπομπή του Λιάγκα; - Όλο το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr

Γιατί "κόπηκε" τελικά η εκπομπή του Λιάγκα

Κυκλοφόρησε σαν φήμη, μετά γράφτηκε σε blogs και στο τέλος επιβεβαιώθηκε κι από τον ίδιο: η εκπομπή Late Night του Γιώργου Λιάγκα δεν υπάρχει πλέον στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Όπως έγινε γνωστό, αιτία ήταν η αλλαγή στρατηγικής του σταθμού του Αμαρουσίου για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο έχει ειπωθεί ότι θα ισχύσει και για την «αντίστοιχη» βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «2night show», μιας και το κανάλι αλλάζει τακτική στη μεταμεσονύκτια ζώνη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το «κόψιμο» έγινε εν όψει… Survivor, που όλοι περιμένουν ότι από τη στιγμή που θα κάνει την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (σε λιγότερο από 15 ημέρες), θα… αφήσει πίσω του συντρίμμια.

Μάλιστα, φαίνεται πως το κανάλι δε θέλησε να «κάψει» το κατά τα άλλα πετυχημένο πρόγραμμά του απέναντι στον τυφώνα που έρχεται από το ανταγωνιστικό κανάλι κι έτσι προτίμησε απλά να το «παγώσει» από μόνο του.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το ενδεχόμενο να ξαναδούμε την εκπομπή Late Night στους δέκτες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μιας και… ελλείψει Survivor είναι ένα πρόγραμμα που άφησε - τους περισσότερους τουλάχιστον – ικανοποιημένους.

Μεταξύ άλλων, να επισημάνουμε ότι ο παρουσιαστής παραμένει στο «σπίτι» του ΑΝΤ1, ενώ από την αρχή της εκπομπής είχε κάνει συμφωνία σε περίπτωση που γινόταν το οτιδήποτε – καλή ώρα… - οι συνεργάτες του να παραμείνουν στο δυναμικό του καναλιού και να μην απολυθούν. Κάτι τέτοιο «χρυσώνει» το χάπι, αν μη τι άλλο, για τους εργαζόμενους, μιας και δε μένουν… στον δρόμο να ψάχνουν δουλειά στη μέση της σεζόν. Αυτό σημαίνει πως είτε θα "απορροφηθούν" από κάποιο άλλο πρόγραμμα ή πως - στη χειρότερη περίπτωση για τον ίδιο τον σταθμό - θα συνεχίσουν να πληρώνονται μέχρι το τέλος της σύμβασής τους, είτε αξιοποιηθούν σε κάποιο τηλεοπτικό προϊόν, είτε όχι.

Όσο για το πότε και πού θα ξαναδούμε τηλεοπτικά τον Γιώργο Λιάγκα; Έχουν γίνει συζητήσεις για να τον δούμε στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού και συγκεκριμένα στη ζώνη 16:00 – 18:00, αλλά ακόμα η ζυγαριά δεν έχει γύρει ούτε προς το «ναι», ούτε προς το «όχι»…

Ίδωμεν!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top