Η απάντηση του Λιάγκα στην αινιγματική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την ομοφοβία και τον φασισμό

Τι είπε ο παρουσιαστής για Κανάκη και Σφακιανάκη

Μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» όπου ο Αντώνης Κανάκης έσφαξε με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα για τη απόφασή του να καλέσει στην εκπομπή τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και μετά το σχόλιο του Λιάγκα για τα…. μαλλιά του Κανάκη, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε μια αινιγματική ανακοίνωση για τον ρατσισμό και την ομοφοβία.

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

 

«Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, οι αρχές του ΑΝΤ1 εδράζονται σε συγκεκριμένες αξίες. Η ευαισθησία του σε θέματα δημοκρατίας, σεβασμού του ανθρώπου και των δικαιωμάτων είναι μια απ’ αυτές και είναι αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη.Θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται από τον ΑΝΤ1 και τους εργαζόμενούς του, χωρίς φυσικά να οδηγηθούμε σε λογικές ή πρακτικές αποκλεισμού ή λογοκρισίας, οι οποίες προφανώς δε συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας.Η σταθερή προσήλωση σε αυτές τις αρχές, θα συνεχιστεί αταλάντευτα πολύ περισσότερο σε περιπτώσεις που η διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων είναι προβλέψιμη».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής:

 

«Θες να μιλήσουμε για την ανακοίνωση του ΑΝΤ1; Κωλώνω; Κωλώνω νομίζεις; Ρε είμαι ο μόνος Έλληνας που δεν κωλώνω, γιατί είμαι ο μόνος Έλληνας που βγαίνω και βρίζω τον εαυτό μου πάνω από όλα. Χθες, έβγαλε μια ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 και όλοι οι παρουσιαστές τηλεφωνιόμαστε μεταξύ μας γιατί δεν έχουμε καταλάβει για ποιον την έβγαλε. Εγώ νομίζω πως ήταν για όλους.Είπε ρε παιδί μου, ότι δεν είναι σταθμός που στηρίζει την ομοφοβία, τον φασισμό κλπ και από την άλλη δεν απαγορεύει και σε κάποιον να λέει τις θέσεις του, αλλά πρέπει όταν αυτές τις θέσεις από πριν  γνωρίζουμε τι θα πει ο άλλος, να μην τον φωνάζουμε, κάτι τέτοιο. Οπότε εμένα με αφορά στο ότι γνώριζα ότι θα πει ο Σφακιανάκης για Χρυσή Αυγή ή τον Αρναούτογλου που τον είχε πέρυσι. Τον Κανάκη, λέω τώρα θεωρητικά, μπορεί να τον αφορά στο γεγονός ότι πως κρίνεις αν ο άλλος θα τον φωνάξει ή δεν θα τον φωνάξει. Δηλαδή εγώ το εκτιμώ αυτό, τους πιάνει όλους. Καλά έκαναν και την έβγαλαν» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top