Στη φωλιά των Κου Κου: Ο Βο αποκάλυψε τι είπε στον Ντάνο τη στιγμή που αποχωρούσε από το Survivor

Ο ράπερ μίλησε για τη νέα του εικόνα

To μεσημέρι της Τετάρτης (11/10), ο Bo έκατσε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως είναι φυσικό, ο γνωστός ράπερ μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, και τη νέα του ζωή μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω συνηθίσει τη νέα μου εικόνα. Προσέχω λίγο κιόλας, να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο δύο κιλά, από τότε που βγήκα. Έχω κρατήσει πολύ λίγα από τα παλιά μου ρούχα, που τα έχω μόνο για πιτζάμες! Καινούργια γκαρνταρόμπα από την αρχή, μπήκα και σε κουστούμι! Δεν έχω κάτι που θέλω να αλλάξω, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι μας βοήθησε όλους να θυμηθούμε πράγματα, και να επανεκτιμήσουμε όσα είχαμε δεδομένα. Ήταν στιγμές που υποψιαζόμουν τι συνέβαινε έξω, και άλλες που δεν ξέραμε. Μας λέγανε ότι πάει καλά. To κατάλαβα από όταν ήρθε ο Ρουβάς να μας δει», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε τι είπε στον Ντάνο τη στιγμή που αποχωρούσε από το Survivor.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος την ώρα που αγκάλιαζε τον Βο τον ρώτησε «Και τώρα τι θα γίνει;», ο ράπερ απάντησε «Τώρα, πάρε τον τρελό και τρέχα».

«Γιατί έμεινε ο τρελός πίσω. Ο τρελός είναι ο Χρανιώτης» εξήγησε ο Bo.

«Γελάω γιατί ξέρω τον Χρανιώτη και για να φτάσει κάποιος στο σημείο να πει «Πάρε τον τρελό και τρέχα», σημαίνει ότι και ο Μπο τον έμαθε πολύ καλά» σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ο Χρανιώτης δεν υπάρχει είναι το παιδί – θαύμα. Είναι μια κατηγορία μόνος του».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή ''Στη φωλιά των Κου Κου''.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top