ΧΑΜΟΣ στο Star Academy! Αποχώρησαν και οι δύο παίκτες – «Η κριτική επιτροπή δεν εκβιάζεται»

Απίστευτο σκηνικό στο τέλος του talent show

Ο κακός χαμός έγινε για μια ακόμα φορά στο φινάλε του live του Star Academy, την ώρα που ανακοινωνόταν από την κριτική επιτροπή ποιος υποψήφιος θα αποχωρήσει από το μουσικό talent show.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Δαλιδά Γκουτιέρες, ο Ηρόδοτος Αχιλλέως και η Φαίη Μπαζιώτη.

Ηρόδοτος και Φαίη είχαν δηλώσει ότι θα αποχωρήσουν και οι δύο σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας από αυτούς, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Μένιου Φουρθιώτη.

Παρ’ όλ’ αυτά οι δύο υποψήφιοι δεν πτοήθηκαν και όταν ανακοινώθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα ότι αυτός που φεύγει από το παιχνίδι είναι ο Ηρόδοτος, η Φαίη πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε ότι θα τον ακολουθήσει.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή μας και που με διάλεξε προσωπικά και για τις χρήσιμες συμβουλές που μου έχουν δώσει όλο αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μας για όλα αυτά που μας έχουν πει και μας έχουν κάνει καλύτερους από τη μέρα που μπήκαμε. Η επιλογή μας για να αποχωρήσουμε παραμένει και δεν έχει να κάνει με την κριτική που μας έχετε κάνει εσείς ή τα σχόλια που μας έχουν κάνει οι καθηγητές μας. Είναι αυστηρά προσωπικοί λόγοι υγείας και τίποτε άλλο -οικογενειακοί λόγοι του Ηρόδοτου και υγείας όσον αφορά εμένα. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να αποχωρήσουμε και θα το πράξουμε παρά το αποτέλεσμα και εγώ και ο Ηρόδοτος», είπε η Φαίη.

«Το αίτημα θα γίνει δεκτό, όμως θέλω να σας πω ότι το Star Academy είναι μια μουσική ακαδημία. Ήρθατε εδώ για να διαγωνιστείτε και όχι για να κάνετε φιλίες. Ήρθατε εδώ για να αποδείξετε στον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και στους καθηγητές οι οποίοι αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να σας κάνουν να γίνεται καλοί τραγουδιστές… Αυτοί είναι οι κανονισμοί του Star Academy. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι νιώθει καλύτερα για τον ίδιο του τον εαυτό. Υπενθυμίζω, γιατί είστε νέοι στον χώρο αυτό, ότι το τηλεοπτικό κοινό του Star Academy, όπως και η κριτική μας επιτροπή, δεν επηρεάζεται. Δεν παρεμβαίνει κανείς και δεν αφορά κανενός η προσωπική εκτίμηση. Το Star Academy είναι εδώ», της απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top