Αποκλειστικό Star: Αυτοί είναι οι λόγοι που η ταινία «Wonder Woman» δεν γυρίστηκε στην Ελλάδα!

Όσα αποκάλυψε το στέλεχος της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος, Τσαρλ Σομερς

Το πολυαναμενόμενο φιλμ «Wonder Woman» δανείζεται και εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία, πρωταγωνίστρια της πλοκής είναι μια αρχαία Ελληνίδα αμαζόνα.

 Στα 142 λεπτά του έργου η αρχαία Ελλάδα κυριαρχεί και όμως η ταινία δεν γυρίστηκε στην χώρα μας, αλλά στην Ιταλία και το φιλμ μπαίνει στη λίστα με τις χολιγουντιανές παραγωγές που… γλίστρησαν μέσα από τα ελληνικά χέρια! 

 Ο Τσαρλ Σόμερς, υπεύθυνος για την επιλογή των τοποθεσιών που βλέπουμε στο φιλμ, μίλησε αποκλειστικά στο Star και εξήγησε γιατί η Ελλάδα έχασε άλλη μια ευκαιρία να γεμίσει τα ταμεία της με πολλά λεφτά!

 Το στέλεχος της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος  αναφέρθηκε και στις σκοτεινές  δοσοληψίες που ανάγκασαν το Χόλυγουντ να γυρίσει την πλάτη στην χώρα μας.

«Την περίοδο που η Ελλάδα βίωνε την τραπεζική κρίση, οι περισσότεροι ήθελαν μετρητά και όχι να τους καταθέσουμε τα λεφτά στην τράπεζα και αυτό εμπόδιζε τα οικονομικά της παραγωγής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσαρλ Σομερς.

 Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τοποθεσιών της ταινίας «Wonder Woman» ένας άλλος λόγος που η ταινία δεν γυρίστηκε στην  Ελλάδα είναι… ο τοίχος της φορολογίας.  Ένα εμπόδιο που συχνά συναντάνε όσοι ξένοι κινηματογραφιστές θέλουν να αξιοποιήσουν τα ελληνικά τοπία.

 Ο Τσαρλ Σόμερς έχει επισκεφθεί την Ελλάδα και έχει εντοπίσει τις ομορφιές της αλλά φέτος δεν μπήκε καν στον κόπο  αφού ήξερε προκαταβολικά ότι θα πέσει πάνω στη γραφειοκρατία 

   Στο εντυπωσιακό Wonder Woman με τις θεαματικές σκηνές δράσης πρωταγωνιστούν η Γκαλ Γκαντο, για πολλούς η νέα Ατζελίνα Τζολι και ο ταχύτατα ανερχόμενος Κρις Πάιν.

 Το φιλμ μπορεί να μην ήρθε στην Ελλάδα,  αλλά από την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα προβάλλεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Παρακολουθήστε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top