«Το Καρφί» έρχεται απόψε στο Star!

Μην χάσετε την συγκλονιστική περιπέτεια, στις 23:15

Μία από τις καλύτερες ταινίες δράσεις, που «παντρεύει» το δραματικό ρεαλισμό και τη θεαματική περιπέτεια, μεταδίδει απόψε, στις 23:15, στο Star!
 

Ο λόγος για «Το Καρφί (Snitch)», σε σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Βο, με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον, Ναντίν Βελάσκες, Τζον Μπέρνθαλ και Σούζαν Σαράντον.

Ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του Τζέισον δέχεται ποινή δεκαετούς κάθειρξης όταν συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, το οποίο χωρίς να γνωρίζει περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες.

Όταν ο Τζέισον απορρίπτει μια προσφορά από την πολιτικά Φιλόδοξη Γενική Εισαγγελέα Τζοάν Κίγκαν για μείωση της ποινής του, παρέχοντας αποδεικτικά στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, ο Τζον ζητά από την Κίγκαν να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών για να βρει τα στοιχεία που ζητά.

Ο Τζον διεισδύει σε μια βίαιη συμμορία της οποίας αρχηγός είναι ένας ανελέητος έμπορας ναρκωτικών, ο Μαλίκ, αλλά στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του, θέτει σε κίνδυνο έναν άλλο αθώο. Όταν απροσδόκητα αποκαλύπτει έναν σημαντικό «παίχτη» στο μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών, η ήδη επικίνδυνη περιπέτεια μετατρέπεται σε δυνητικά θανάσιμη…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top