Αποκαλύψεις από τον Μανίκα! Τι του είπε ο Χανταμπάκης για Ντάνο και Παπαδοπούλου

Μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Μανίκας, ο κολλητός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Αρχικά, η Ζήνα Κουτσελίνη του ζήτησε να σχολιάσει την συνέντευξη που έδωσε ο παρουσιαστής στην Ελεονώρα Μελέτη και συγκεκριμένα το γεγονός ότι αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: “τι συμβαίνει τελικά με τον Αγγελόπουλο; Οι Μαχητές τον έδιωξαν, η Σόφη είπε τα χειρότερα τι είναι τελικά;”»

Ο Γιώργος Μανίκας επεσήμανε: «Δεν βγαίνω σαν εκπρόσωπος του Στέλιου, αλλά ούτε και για να τον στηρίξω.Θα στηρίξει τον εαυτό του όπως πολύ καλά ξέρει όταν θα επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο».

Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με τον Στέλιο είπε: «Καθημερινά βλέπουμε 1 ώρα από το 24ωρο του. Όσοι είναι στην τηλεόραση ξέρουν πολύ καλά πως υπάρχει και το μοντάζ…»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε  στην απαράδεκτη κίνηση που έκανε στον αντίπαλο του Κωνσταντίνο Βασάλο σχετικά  με το σημαιάκι που άργησε να σηκώσει. «Πριν από την κίνηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα πρέπει να σας πω ότι είχαν προηγηθεί άλλες 4. Δεν μου άρεσε καθόλου η κίνηση του Στέλιου, αλλά ούτε και οι κινήσεις των άλλων παιδιών. Ο Στέλιος σχολιάζεται επειδή είναι στην πρώτη γραμμή», είπε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας αποκάλυψε τι του είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 «Εγώ θέλω να πω ότι είναι ένα παιχνίδι. Εγώ μίλησα με τον Στέλιο. Του κάνω συνέχεια πλάκα. Τον λέω συνέχεια, Ιούδα και φίδι και γελάμε. Με τον Ντάνο είναι μια χαρά. Μου λέει κιόλας ότι στο παιχνίδι είναι καλός. Άσχετα τώρα τι παρεξηγήσεις έχουνε. Με την Ειρήνη, η οποία είχε τα προβλήματά της, προσπαθούσανε να τη βοηθήσουνε».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top