Τι συμβαίνει τελικά με το γάμο της Νάντιας Χαλαμανδάρη με τον Ισπανό πρίγκιπα;

Η απάντησή του συζύγου της στην εφημερίδα El Mundo

Τι συμβαίνει τελικά με το γάμο της Νάντιας Χαλαμανδάρη

Στη θέση τους έβαλε η Νάντια Χαλαμανδάρη όλους όσοι διασπείρουν φήμες περί κρίσης στο γάμο της και χωρισμού με τον πρίγκιπα Φερνάντο της Ισπανίας.

Η δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον γιο της, Νικολάο, καθώς η γιαγιά της είναι πολύ άρρωστη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική.

Δεν φτάνει λοιπόν που περνά πολύ δύσκολες ώρες, μιας και έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της, πρέπει να αντιμετωπίσει και τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου που επιμένουν ότι υπάρχουν σύννεφα στο γάμο της με τον Ισπανό πρίγκιπα.

Η ίδια μάλιστα φρόντισε να δώσει τη δική της απάντηση σε όλα αυτά μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram με δηλώσεις του συζύγου της στην εφημερίδα El Mundo.

«Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο», δήλωσε ο πρίγκιπας Φερνάντο και η Νάντια Χαλαμανδάρη έγραψε στο Instagram:

«Παρά το άρθρο του Hola Magazine και πολλών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, ότι εγώ και ο σύζυγός μου χωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε διαζύγιο, η απάντηση έρχεται από τον σύζυγό μου στην εφημερίδα El Mundo».

Ο πρίγκιπας Φερνάντο μεταξύ άλλων δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα:

«Δεν έχουμε χωρίσει, δεν πήραμε διαζύγιο, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είναι αλήθεια πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εγώ μένω εδώ και εκείνη στην Ελλάδα, αλλά μας χωρίζουν μόλις 3 ώρες με το αεροπλάνο και εγώ πηγαίνω συχνά να τους δω».

Ερωτηθείς τέλος για το αν έχει καιρό να δει τον 10 μηνών γιο του απάντησε:

«Έχω τρεις εβδομάδες να τον δω, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαμε ούτε εγώ, ούτε η Νάντια να ταξιδέψουμε. Ξέρω όμως ότι είναι καλά και σύντομα θα είμαι κοντά του».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top