«9 Μήνες»: Ο Κίμωνας ξεσπάει στον Άλκη για όλα όσα έχει κάνει

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

H Δάφνη επισκέπτεται την Ελίζα με σκοπό να της ζητήσει συγνώμη για το προηγούμενο βράδυ και η Ελίζα βρίσκει ευκαιρία να την ψαρέψει για τη σχέση της με τον Αντρέα. Ο Κίμωνας ξεσπάει στον Άλκη για όλα όσα έχει κάνει ώστε να κερδίσει την επιμέλεια του μικρού. Ο Σερέτης απορεί με τον Δημήτρη που δεν γνωρίζει για τη μετάθεση του Αντρέα και ξαφνιάζεται περισσότερο όταν μαθαίνει πως είναι ζευγάρι με τη Δάφνη. Ο Αντρέας αγωνιά μήπως ο Δημήτρης προδώσει το μυστικό του ότι βλέπει. Η Σύλβια παραμένει ασύλληπτη και η Άννα με την Έλσα ανησυχούν για το ποιο θα είναι το επόμενό της χτύπημα. Η Ελίζα συμβουλεύει τη Δάφνη να κάνει με τον Δημήτρη ό,τι έκανε ο Αντρέας με εκείνη και κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη της.

Η Δάφνη νιώθει έντονη ταραχή, καθώς καταλαβαίνει πως ο Αντρέας είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Ελίζα. Ο Δημήτρης βεβαιώνει τον Αντρέα πως δε θα πει σε κανέναν ότι βλέπει, αλλά ξεσπάει το θυμό του για τη Δάφνη, που δεν τον εμπιστεύτηκε. Ο Αντρέας προσπαθεί να τον καλμάρει και να τον βοηθήσει να τα ξαναβρεί μαζί της. Ο Μάνος ακολουθεί τη Σοφία, που κατευθύνεται στο μαγαζί, όπου έδινε τις παραστάσεις του κατά το παρελθόν. Η Μαρίνα εκπλήσσεται ευχάριστα όταν η Θάλεια την παρακινεί να βγουν από τον ξενώνα και να πάνε για ψώνια. Η Άννα ζητάει από τη Μάρθα να έρθει στο νοσοκομείο για να ηρεμήσει την Κρίστη.

 Η Σοφία μπαίνει στο μαγαζί του Μάνου και θυμάται την παράσταση που είχε δώσει αποκλειστικά για εκείνη. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα για την παρεξήγηση που έγινε με τον Δημήτρη. Εκείνη βλέπει ότι η σχέση της Δάφνης με τον Αντρέα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η Σοφία συγκινείται όταν βλέπει τον Μάνο στο μαγαζί, να της ζητάει να μείνουν μαζί για πάντα. Η Άννα απορεί με τον Κίμωνα, που αντιμετωπίζει θετικά μία ακόμα επίσκεψη του Άλκη στο νοσοκομείο για να δει την Κρίστη. Η Κρίστη ξαφνιάζεται όταν ο Άλκης της λέει ότι θα την αφήνει να βλέπει τον Φαίδωνα όποτε και όσο θέλει, παρόλο που ο ίδιος κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού. Η Ηρώ ζητάει από τον Διαμαντίδη χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση γάμου, ωστόσο τον βεβαιώνει πως θα υποβάλλει την παραίτησή της από το γραφείο του Άλκη. Η Κρίστη συγκινείται με τη στάση του Άλκη να την αφήνει να βλέπει τον Φαίδωνα, αλλά φοβάται μήπως το πρόσωπό της είναι αποκρουστικό για το παιδί.

Η υπόθεση ενός άντρα, που κακοποιούσε τη γυναίκα του και αφέθηκε ελεύθερος, μπαίνει στο στόχαστρο της Δάφνης. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας την ενημερώνει για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη και ότι αισθάνεται πολύ πληγωμένος από εκείνη. Για μια ακόμα φορά, η Εύα εκφράζει στον Σερέτη τις επιφυλάξεις της για την εμπιστοσύνη που εκείνος δείχνει στον Αντρέα. Ο Αντρέας βλέπει τον φάκελο του Παυλή, του άντρα που έχει στοχοποιήσει η Δάφνη και καταλαβαίνει πως πάλι ετοιμάζει κάτι.

 Η Έλσα μπαίνει στο σπίτι του Στέφανου και βρίσκει ένα γράμμα για εκείνη. Η Μαρίνα με τη Θάλεια έχουν βγει για ψώνια, όταν η Μαρίνα βλέπει έναν παλιό γνωστό του Κυριάκου. Ο Μάνος παίρνει τη Σοφία στο σπίτι του…

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top