Μη χάσετε απόψε στο STAR την ταινία "The Hangover Part 2"

Συντονιστείτε στις 22:00

Μη χάσετε απόψε στο STAR το  "The Hangover Part 2"

Μη χάσετε απόψε στις 22:00 στο STAR την κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2011 "The Hangover Part 2"

 

Υπόθεση ταινίας: 

Δύο χρόνια μετά τον Νταγκ και ο Στου αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Λόρεν, μία όμορφη, ζάμπλουτη Ταϊλανδή.  

Ο πατέρας της νύφης δεν εγκρίνει τον γάμο αλλά παρόλαυτα δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της αγαπημένης του κόρης. Η πολυτελής τελετή στην εξωτική Ταϊλάνδη προϋποθέτει ωστόσο ένα bachelor party ανάλογο των περιστάσεων. Η γνωστή παλιοπαρέα, ο Φιλ, ο Άλαν και ο Νταγκ, ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϋλάνδη για να παραστούν στον γάμο του φίλου τους.  

Οι… οδυνηρές μνήμες από το σχεδόν καταστροφικό bachelor party του Νταγκ στο Λας Βέγκας, είναι ακόμη νωπές και ο Στου είναι αποφασισμένος να μην το ρισκάρει. Έχει επιλέξει να κάνει ένα ασφαλές πάρτι πριν τον γάμο, με καφέ, γλυκάκια και καθόλου αλκοόλ! Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει. Δύο νύχτες πριν τη μεγάλη μέρα, σε ένα υπέροχο θέρετρο στην Ταϊλάνδη, ο Στου κάνει μια μικρή υποχώρηση και συμφωνεί να πιουν μια  μπύρα ο καθένας.  Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Όταν η παρέα ξυπνάει σε ένα κατεστραμμένο δωμάτιο ανάμεσα σε αγνώστους και με αγνοούμενο τον 16χρονο αδελφό της νύφης,  ξέρουν πια πως όλα πήγαν, για άλλη μια φορά, εντελώς στραβά! Μετά την Μπανγκόκ, ό,τι είχε συμβεί στο Λας Βέγκας θα φαίνεται σαν εκδρομή στην Ντίσνεϊλαντ! Η τρέλα αυτή τη φορά ξεπερνά κάθε φαντασία! 

Πρωταγωνιστές:     Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζάστιν Μπάρθα, Τζέφρεϊ Τέιμπορ, Κεν ΤΖέονγκ, Πολ Τζιαμάτι, Τζέιμι Τσανγκ, Μπράιαν Κάλεν , Μέισον Λι

Σκηνοθεσία:     Τοντ Φίλιπς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top