Ένοχος ο Κουρτάκης - Αθώος για εξύβριση του Καμμένου ο Τζένος - Τι δήλωσαν

Ποινή φυλάκισης 23 μηνών με τριετή αναστολή στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά»/Πρώτη ανάρτηση: 03-02-2017 01:15

Ένοχος ο Κουρτάκης αθώος ο Τζένος

Την ενοχή του Γιάννη Κουρτάκη για το αδίκημα της εξύβρισης σε βάρος του Πάνου Καμμένου, και της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος τριών ανήλικων παιδιών του, αποφάσισε το Β΄Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, έπειτα από μια μαραθώνια δίκη.

Το δικαστήριο, επέβαλε στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» την ποινή φυλάκισης 23 μηνών με τριετή αναστολή (κατ' ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό της πράξης).

Από την άλλη, το δικαστήριο έκρινε αθώο (για το ίδιο αδίκημα) τον διευθυντή σύνταξης, Παναγιώτη Τζένο.

Να σημειώσουμε, ότι οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν στο εδώλιο μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικης Άμυνας Πάνου Καμμένου λόγω αναφορών τους στην ραδιοφωνική τους εκπομπή.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

«Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη και τους συνηγόρους μου διότι μετά από μια πολύωρη διαδικασία καταδίκασε τον κοινό συκοφάντη Κουρτάκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως σαρανταπεντάρια στη ζωή του τόπου!»

 

 

Στη συνέχεια μέσω Twitter ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου στους followers του, γράφοντας:

«2 χρόνια φυλακή ο Γιάννης Κουρτάκης για τις συκοφαντίες για τα ανήλικα παιδιά μου».

 

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

«Η απόφαση κατά του Γιάννη Κουρτάκη είναι άδικη και θα την εφεσιβάλουμε. Η απάντηση μας σε λίγες μέρες θα είναι η Ελευθερία του Τύπου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top