Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δήλωσε: «Δεν μου αρέσει το σώμα μου, έχω φοβερά κόμπλεξ»

Και όμως είναι η Σάσα Σταμάτη

Μπορεί να έχει ένα από τα πιο αδύνατα κορμιά της πρωινής ζώνης όπου τη βλέπουμε καθημερινά, αλλά παραδέχτηκε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η ίδια έχει κόμπλεξ με το σώμα της.

Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και δήλωσε ότι δεν της αρέσει το κορμί της. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος, που πολλές φορές έχει απασχολήσει με τον έντονο και καυστικό της λόγο, αποκάλυψε ότι μικρή πήγαινε κατηχητικό και είχε μπει στο… τριπάκι του μοναχισμού.

«Δεν μου αρέσει το σώμα μου, έχω φοβερά κόμπλεξ. Είμαι και του κατηχητικού. Είχαμε τη δεσποινίς Γεωργία, τώρα έχει γίνει μοναχή γιατί οι περισσότερες κοπέλες ακολούθησαν το μοναχισμό. Πηγαίναμε κατασκήνωση το καλοκαίρι μια εβδομάδα στο όρος Πατέρα, κάναμε μπάνιο μια φορά την εβδομάδα γιατί μπαίναμε στο τριπάκι του μοναχισμού. Σηκωνόμασταν 05:00 κάναμε προσευχή, πρωινό, μετά προσευχή, δεκατιανό, προσευχή μεσημεριανό. Όχι δεν μου πέρασε από το μυαλό να γίνω μοναχή. Με έκανε, όμως, καλύτερο άνθρωπο το κατηχητικό», είπε.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top