Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του «Ράδιο Αρβύλα»! ΔΕΙΤΕ γιατί- Τι ανέφερε on air ο Κανάκης

Η ανακοίνωση που έσκασε σαν βόμβα

Ανακοινώσεις που προκάλεσαν… έκπληξη έκανε στο τελευταίο «Ράδιο Αρβύλα» για το 2016 ο Αντώνης Κανάκης!

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, από τη νέα χρονιά η εκπομπή δεν θα είναι εβδομαδιαία αλλά θα προβάλλεται μία ή δύο φορές τον μήνα!

«Είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2016 και σας είχαμε πει από την αρχή ότι έχουμε μια ανακοίνωση να κάνουμε. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή είναι καθαρά δική του και των συνεργατών τους και όχι του Ant1, ενώ αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα δημιουργήσουν από τη νέα σεζόν ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο θα προβάλλεται παράλληλα με το «Ράδιο Αρβύλα»

«Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1 -ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβλύλα θα ήταν χαρά τους. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα» είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι  αυτή είναι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο. Νιώθουμε ότι πρέπει να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα της εκπομπής. Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο ούτε τελεσίδικο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή για πολύ καιρό ακόμα με τον πήχη ψηλά και για να γίνει αυτό πήραμε αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top